Glædelig jul & Godt nytår - Status fra formanden

HGI Bordtennis
23. dec. 2023

Formandens julehilsen – 2023

Kære medlem - Glædelig jul godt nytår til alle !

Stort tak skal lyde til alle medlemmer, klubbens frivillige og vores dygtige trænere.

Her kommer kort status på klubbens aktiviteter, bestyrelsens arbejde siden sidst og hvad sker i den nærmeste fremtid for dig.

Spændende 1. halvdel af sæsonen

Vi er begyndt sæsonen med fuld fart, mange ting gør vi godt og andre ting kan vi gøre lidt bedre

 • Vi har rekord mange turneringshold – hele 25 tilmeldte hold, hvilket er en af de klubber i DK, med flest turneringshold. Især de små fællesskaber på turneringshold er med til at øge fastholdelse og styrke de sociale fællesskaber
 • Vores første hold i Bordtennis ligaen er kvalificeret til slutspillet. Vi er også en af de klubber, som formår at skabe den allerbedste hjemmebane stemning. Lad os fortsat prioritere at mødes til disse events, på tværs af træningsgrupper.
 •  60+ fællesskabet træner nu alle ugens dage og fortsætter med at vokse. Mange hænder er med til at løfte et af de bedste tilbud i Hillerød for livsglade seniorer.
 • Stævne aktiviteten er høj – Både ungdom, senior og veteraner er aktive ude til stævner og vi har også stået for ungdomsstævner og afholdt flere samlinger. Vi har nogle af DK´s bedste faciliteter og bør derfor også tage ansvar for at afholde events til gavn for Bordtennis Danmark.
 • Indtægtsgivende aktiviteter – stor tak til alle jer der ligger timer i Royal Stage frivillig, Samt alle jer som hjalp til ved Bingo Eventet i Royal Stage.
 •  Vi har engageret trænere på alle hold og samarbejder også med frivilligcenter Hillerød og DGI med træning for unge der får mulighed for at prøve bordtennis.

Hvor skal vi sætte yderligere ind.

 • Vi SKAL have flere nybegynder ungdoms medlemmer. Vi har et fantastisk tilbud med dygtige trænere for nybegyndere, men også ledig kapacitet for nybegyndere (Mandag / Onsdag). Mads Britze driver en fantastisk træning, men konkurrencen og tilbud er stor i Hillerød. Det kræver at vi er endnu mere synlige ude på skolerne og bedre til at promovere tilbuddet. Det er ikke så nemt som tidligere, hvor ventelister, næsten kom af sig selv.
 • Vi skal sætte målrettet ind på sponsorarbejdet. Vores sponsorarbejde er frivillige kræfter og klubbens medlemmers netværk. Og i Hillerød er konkurrencen steget. Vi er nu oppe imod ansatte personer, som støvsuger sponsor kroner i Hillerød. Nordsjælland Håndbold, Hillerød fodbold, Team Red Performance og Royal Stage, har i næsten alle tilfælde været i dialog med de lokale virksomheder før os.
  • Der vi skiller os ud i Hillerød :
   • Vi har hold i landets bedste række – Herrer og Junior
   • Vi afholder store landsdækkende stævner (Pinse Cup og Øst Danske mesterskaber)
   • Vi afholder Firma Cup i foråret for vores sponsorer (og lokale virksomheder)
   • Vi en stor klub i bordtennis verden og har stort netværk i Hillerød
   • Vores sponsorater er billige - 5.000 til 75.000 kr.

Opstart - Træningen starter op igen Torsdag den 4.januar. (60+ dog fra 2. januar)

Vi har dog følgende aktiviteter / trænings muligheder inden da

28. december – Træningslejr for ungdom (Kontakt Ola Lindberg)

27. december – Juleturnering for alle seniorer (kontakt Kristian Pedersen)

28.december – Fri senior træning (med nøgle ansvarlig) kl. 18.00-21.00

30.december – Fri senior træning (med nøgle ansvarlig) kl. 10.00-14.00

 

Øst Danmarks mesterskaberne i Royal Stage– 13-14 januar

Vi er arrangør og kommer også til at promovere dette til byens borgere, så de kan komme forbi og både se, men også selv får lov til at spille bordtennis i denne weekend.

50 borde og 2.500 kampe skal spilles i weekenden, så vi får også brug for hænder til afviklingen.

Men da det er på hjemmebane, synes jeg alle bør tilmelde sig mindst en række – der er rækker til alle.

 

Aktivitets liste – SÆT allerede nu kryds i kalenderen eller tilmeld dig - Link til klubbens stævneoversigt

27. december kl. 9.30-16.00 – Senior Juleturnering – Kontakt Kristian – medlem@hgibordtennis.dk

28. december - Julelejr for ungdom

14. - 15. januar ØM UNGDOM (ALLE) - HGI TILMELDTE

14. - 15. januar ØM SENIOR/VETERAN (ALLE) - HGI TILMELDTE

 26. januar – BL-herrer kamp imod Roskilde kl.19.00

 8. februar – Idrættens dag i Royal Stage – kl. 17.00-19.00

·       Vi fejrer byens idrætsudøvere, som har vundet medaljer – mange Hillerød spillere bliver inviteret, men alle kan overvære event fra tilskuere pladserne.  


Status fra bestyrelsen

Efter sommerferien er det lykkedes klubben at komme godt i gang med træning, holdturnering, events og stævner. Klubben har stort potentiale for vækst og gøre det endnu sjovere for medlemmerne.

Desuden har vi lagt energi i at få lavet nogle hjemmekampe events, hvor klubbens medlemmer har kunnet mødes og se god bordtennis.

Nye tider venter i Royal Stage og Hillerød Elite.

Royal Stage har fået ny bestyrelsen samt direktør, og der vil være fokus på at vende Royal Stage økonomi.

Vi kan være med til at hjælpe via Royal Stage frivillig, sikre optimal udnyttelse af egne haltider, fokusere på de måske færre gang vi kan låne den nye multihal gratis.

Hillerød kommune er ikke mere Team Danmark kommune og Hillerød Elite skal genbesøge hvordan de skal anvende deres midler bedst muligt. Vi er stadigvæk fortaler for at Hillerød bordtennis skal være en prioriteret idræt, så den begrænset økonomi ikke bliver spredt for tyndt ud.

Mads Britze er ansvarlig for ungdoms begynder træning, og sammen Albert har vi et rigtig godt team og tilbud til alle vores nybegyndere. Vi har desuden ansat Laura og Rebecca, som skal have fokus på nye pige spillere. Desværre ved ikke alle byens borgere, hvor hyggeligt og god træning dette er. Så fokus i 2024 vil være at få lavet aktiviteter, så vi kan udvide vores begynder træning.

Selvom vi stadigvæk er en stor ungdomsklub, er det en alvorlig tendens, som vi har set de sidste par år med faldende ungdoms medlemstal.

Vi vil fortsat forsøge at lave aftaler og komme ud på SFOér, men hvor det i gamle dage var nemt at invitere dem forbi os, kræver det meget administrativt arbejde og tid til at besøge SFOér.

Derfor håber jeg, at ALLE vil være med til at brede budskabet om vores gode ungdoms begynder træning mandag 17.30-19.00 og/eller onsdag kl. 16.30-18.00 !

60+ udvider både antal dage og tiden. Stor TAK til Kristian Pedersen og mange andre til det fællesskab, som 60+ har opbygget og udvider.

Tak til vores trænere - I gør en stor indsats for, at alle trives til træningen !

Ungdomsvækst og fastholdelse er planen og som skal komme via :

 • SFO besøg og samarbejde med skoler
 • Uddanne HFO ledere/lærere i bordtennis lege: Flere Bordtennis ambassadører på skolerne
 • Promovering af familie bordtennis tilbud
 • Godt ungdoms begynder tilbud: Gode trænere – begynderstævner – Sociale aktiviteter
 • PR i medier og via nuværende medlemmer

 

Sponsorer og økonomi

Forventningen er, at vi kommer ud med det budgetterede underskud, som blev lagt for året.

MEN vi har desværre ikke lykkedes med at finde en flerårig hoved sponsor eller flere mellem store. Det vil have betydning for 2024 budgetlægningen af omkostningsniveau og planlægning for næste år.

Vi bliver nødt til at se på, hvordan vi kan anvende vores midler på bedst mulig måde, men stadigvæk så vores nuværende medlemmer får det bedst mulige tilbud ud af deres kontingent.

Derudover vi vil også starte firma cup turnering (en dags event) op for at give mere værdi til fremtidige sponsorer.

Vi har også promoveret Firma-Event, og har haft Ellab forbi til en hyggelig fredag eftermiddag.

Det er ikke noget nyt – men jeg håber, at alle medlemmer vil hjælpe sponsor udvalget med at kontakte mulige sponsorer, der vil støtte klubbens aktiviteter.

 

 Med venlig hilsen Thomas Hjermind Jensen & Bestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner