get2sport CPH BASKETBALL CUP - Mini

Stevnsgade Basketball
24. nov. 2021

Hvad?

get2sport CPH Basketball Cup er blevet til i samarbejde med Stevnsgade, get2sport og Børnebasketfonden.

En af målsætningerne for det nye cup er, at skabe et sjovt basketball-event for børn, hvor deltagerprisen er så lav, at alle kan være med. Samtidig ønsker vi at skabe rammerne for, at helt nye basketinteresserede børn med lidt eller ingen GP-erfarring får mulighed for at "lære at spille kamp" i trygge rammer. Til Cph. Basketball Cup - mini handler det først og fremmest om at have det sjovt med at spille basketball, at børnene får en positiv og lærerig oplevelse samt at de får skabt nogle gode venskaber på tværs af hold og klubber.


Hvem?

Denne gang henvender stævnet sig til de helt små begynder-børn. Nemlig U7, U9 og U11. Vi spiller for at have det sjovt og for at lære, og alle deltagere får en flot medalje med hjem. Der er selvfølgelig også en lækker fællesskabspræmie til vinderholdene.

 

Hvornår?

Eventet løber af stablen d. 14. maj i Nørrebrohallen. Der er begrænsede pladser, så skynd jer at signe op! Tilmelding via dette link:

https://www.dgi.dk/basketball/...

Vi glæder os til at se jer alle i hallen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner