​ Gentofte Stars leverer endnu en Metalliga-spiller

Gentofte Stars - Stjernernes ishockeyklub
12. feb. 2023

Gentofte Stars kan med glæde og stolthed oplyse, at Herlev Eagles Elite - har tilbudt Noah Samsø kontrakt til Metalligaen.

Det er en flot anerkendelse, og vi bliver i klubben bekræftet, at vores ungdomsarbejde og den dagligt dedikerede træningsindsats i klubben, er af så stor kvalitet, at vi de seneste tre sæsoner har leveret hele seks spillere til Metalligaen. 


Vi ønsker Noah held og lykke, og er stolte hvergang vi kan være med til at indfri spillerens drøm, om det er, klub, landshold, elite, eller udlandet, og Noah Samsø udtaler


Jeg sætter virkelig stor pris på min tid i Gentofte, jeg har haft nogle af de bedste trænere i dansk ishockey, Jesper Duus, Per Holten, Gören Karlstrøm, selv om klubben ikke er i Metalligaen har de en sportschef, gode rammer og værdier med et fantastisk sportsligt setup, jeg har kun godt at sige om klubben og takker klubben, mine holdkammerater for mange fede timer og oplevelser. Ønsker alle klubbens hold, held og lykke resten af sæsonen,
slutter Noah Samsø.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her