Gentofte flot repræsenteret på Årets Hold 2023

GentofteVolley
22. apr. 2023

Gentofte Volley repræsenteret på Årets Hold

 Martin Olesen - Årets Træner i dansk kvindevolleyball

 Rasmus Mikelsons – center på Årets Hold

 Fuldt fortjent blev Martin Olesen i forbindelse med den anden DM-bronzekamp hædret som Årets Træner i sæsonen 2022/23.

 Martin Olesen er næsten er vokset op i og har fået en meget stor del af sin volleyballopdragelse i Gentofte Volley. Han begyndte som ungdomsspiller i Østerbro-klubben KV61, men han kom tidligt til Gentofte og spillede i mange sæsoner på klubbens ligahold med Peter Borglund som træner.

 Det er blevet til mange ungdomslandskampe og en del A-landskampe samt adskillige danmarksmesterskaber for Gentofte. Også i beach volley har han repræsenteret Danmark, og han er i dag dansk beachvolley-landstræner.

 Martin debuterede som head coach på højeste niveau, da han i nogle sæsoner fungerede som sådan i Hvidovre VK for klubbens herreligahold.

 Han kom tilbage til Gentofte som head coach for klubbens dameligahold i efteråret 2021. Han har formået at få samling på et velfungerende nyt dameligahold i klubben efter en turbulent periode i 2021

 

Rasmus Mikelsons på Årets Hold for tredje gang i træk

 Gentoftes og landsholdets højtspringende centerspiller var eneste på Årets Hold for herrer. På det unge lovende Gentofte-mandskab i VolleyLigaen har han været en af de få rutinerede kræfter, som har været et samlingspunkt.

 Det kom lidt overraskende for ham selv, at han kom med i det fine selskab, da Gentofte for første gang i mange år ikke kvalificerede sig til semifinalerne. Holdet sluttede som nr. 5.

 Men Rasmus har været selvskreven som den bedst blokerende spiller i ligaen, ligesom han ligger med i toppen, når det drejer sig om mest effektive angrebsspillere.

 

Fotos: Martin Olesen portrætfoto ved Flemming Patulski Nielsen. Rasmus Mikelsons højtsvævende i angreb for Gentofte Volley. Foto. Flemming Patulski Nielsen. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her