Genindførelse af udeblivelses-gebyr

Holdtræning Odense
28. feb. 2023

Kære medlemmer i Holdtræning Odense,
Grundet alt for mange manglende afmeldinger må vi desværre se os nødsaget til at genindføre ”udeblivelses-gebyr” med ikrafttræden fra  d. 01.03.2023.
Afmeldingsfristen vil fortsat være 2 timer før holdstart, og overholdes denne frist ikke, vil det koste et gebyr på 49 kr., som er prisen for en enkelt træning. Skulle uheldet være ude vil du modtage opkrævningen på mail.
Sidste gang valgte jeg at donere det samlede beløb til et velgørende formål – denne gang vil pengene blive brugt til at forbedre vores fantastiske center.
Husk at du kan synkronisere app’ens kalender med kalenderen på din telefon/iPad, så du let kan få et overblik over tilmeldte hold. Desuden kan du indstille helt specifikke notifikationer til at påminde dig tilmeldte hold i app’ens indstillinger.
Du er altid velkommen til at kontakte mig eller Holdsport-support, hvis du har brug for hjælp med app’en. Holdsport-support kan kontaktes på tlf.: 53860222.
Chat-funktionen på de enkelte hold må IKKE benyttes, da din besked vil blive sendt ud til alle medlemmer i Holdtræning Odense til stor forvirringen for irrelevante parter.
Med ønsket om en dejlig aften og på gensyn til lækker træning!
TAK FOR JER!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her