Futsal samarbejde

Lystrup Fodbold
20. jun. 2024

Kære Medlemmer af Lystrup Fodbold,

Vi i Bestyrelsen ønsker hermed at orientere jer om at Lystrup Futsal på et møde d. 30. maj med Bestyrelsen har forelagt deres tanker og ambitioner på vegne af ”projekt futsal i Lystrup/Aarhus”.

De har været meget ærlige omkring deres ønske om at starte egen forening, og dermed ønsket om at bruge futsal liga licensen som Lystrup Fodbold har, i deres nye forening.

Dette har vi som samlet Bestyrelse været positive omkring , og har derfor påbegyndt arbejdet med at udarbejde en overbygningsaftale, omkring et samarbejde af udlån af licensen.

En sådan aftale ønsker vi godkendt på en generalforsamling blandt medlemmerne af foreningen, da der til sidste generalforsamling 15. april bl.a. blev nævnt at ” Futsal er en positiv effekt for klubben, byen og børnene. Det er klubbens ”flagskib”, og der kan blandt foreningen medlemmer være mange holdninger til en sådan aftale.

Dette betyder at der vil blive arbejdet hen imod at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling hurtigst muligt, således vi sammen kan sikre det bedste udgangspunkt for futsal i Aarhus til sæsonstarten september 2024.

De bedste hilsner Bestyrelsen Lystrup Fodbold

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner