Fritidslivet skal spare på energien

Rødovre Ishockey Klub
12. okt. 2022

Kære alle

 

Den truende energikrise har tvunget Rødovre Kommune til at reagere, med kort varsel, på de stigende elpriser. Derfor har kommunen været i fuld gang med at se på, hvilke områder, som bruger meget strøm og hvor de på kort sigt kan hente en besparelse.

 

Skøjtehallen er desværre et af de områder som bruger rigtig meget el til nedkøling af isen. På nuværende tidspunkt oplyser kommunen, at skøjtehallen bruger ca. 75.000 kilowatt timer om måneden. Kommunen har et mål om, at dette forbrug skal sænkes til ca. 60.000 kilowatt timer.

 

Det betyder derfor følgende:

Hal 1 (arenaen) vil være lukket i tidsrummet 23.00 - 13.00 mandag til fredag. Hallen er åben som normalt i weekenden.

Ændringen træder i kraft mandag d. 24/10. 

I det nævnte tidsrum vil køleanlægget blive skruet ned, så det ikke bruger samme mængde el, som ved fuld køling. Anlægget skrues op igen kl. 13, så isen igen er klar til dem der går på is kl. 15.30.

 

Ovenstående er selvfølgelig ikke optimalt for vores klub, men heldigvis har det ingen indvirkning på vores holdaktiviteter, Heikkis morgentræning samt vores Kraft-Center træning. Her har det været muligt at flytte nogle af aktiviteterne fra Hal 1 til Hal 2. Friløb bliver også flyttet til Hal 2.

 

Dette vil dog, på kort sigt, have en indvirkning på Idrætslinjens morgentræning, som desværre for både Kunsten og Ishockeyen mister 1 istræning hver om ugen. Dette er vi som klub meget berørt af og vi vil i samarbejde med kommunen se på mulige løsninger for at undgå dette, da det selvfølgelig ikke er hensigtsmæssigt at gå på en idrætslinje og så ikke kunne dyrke sin sport.

 

Som bestyrelse ønsker vi, at Hal 1 åbnes hurtigst muligt igen. Derfor har vi også været i tæt dialog med kommunen og aftalt, at vi sammen skal kigge på alternative spare løsninger, som kan sænke elforbruget og dermed gøre det muligt igen at åbne hallen.

I vil derfor, inden længe, modtage en mail med opfordring til, at indsende de spare muligheder I ser, kan afhjælpe dette. Alle forslag, store som små, er brugbare.

 

Skulle der være spørgsmål til ovenstående, er I meget velkommen til at kontakte Rune Lindqvist, Formand RSIK på formand@rsik.dk

 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner