Fra U8 til landsholdet

Herlev Ishockey Klub
26. okt. 2023

Kære alle

Hvordan sikrer I jer, at jeres børn i fremtiden får en fast plads på landsholdet uanset, om de spiller på U8 eller Divisionen? Hvordan kan Herlev Ishockey blive en klub med store ambitioner, der samtidig går hånd i hånd med et stærkt fællesskab?

Lasse Thomsen fra Dansk Ishockey Union kommer på besøg i vippen og giver DIU’s svar på ovenstående spørgsmål den 2. november 2023 kl. 17-18.


Foredraget vil berøre talentudvikling, optimering af talentpotentiale, aldersrelateret træningskoncept og forældreansvar.

Alle forældre er velkomne. Foredraget vil være relevant, uanset hvilket hold jeres barn spiller på og, hvad ambitionsniveauet er.

Lasse Thomsen er i dag ansat som sportsmanager hos DIU og har ansvar for træneruddannelse, spilleruddannelse og aldersrelateret træningskoncept (ATK). Og mindst lige så vigtigt så har Lasse spillet i Herlev-trøjen igennem flere sæsoner fra 2007-2014.

Mvh. Sportsudvalget

PS. Det er selvfølgelig gratis at deltage, men for at være sikker på, at der er nok kaffe og kage, må I meget gerne tilmelde jer på Holdsport.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her