FRA SYDFYN TIL SVERIGE, SIMON BAK OSTERSEN

GOG Håndbold
20. jan. 2022
<!-- wp:paragraph -->

Skrevet af Frederik Drøscher, GOG Håndbold

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Når kalender året skifter og vi når ind halvvejs i den igangværende sæson så er det også ensbetydende med offentliggørelse af klubskifter. De seneste dage har flere ungdomsspillere kunne præsentere deres afgang fra GOG Håndbold til andre klubber. Her er Simon Bak Ostersen det nyeste skud på stammen til at kunne offentliggøre et skifte til IFK Ystad HK til sommer. Et skifte som Simon er utrolig stolt over, "Mit valg faldt på IFK Ystad HK og det skyldes først og fremmest muligheden for at prøve noget helt nyt. Derudover er det stort og en drøm at spille for en udlands klub, og IFK Ystad HK ligger ret godt ift. afstanden hjem til venner og familie"

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17378,"sizeSlug":"full","linkDestination":"none"} -->
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Igennem de sidste fire år har Simon med stor begejstring trukket den gule trøje over hovedet og spillet for klubben GOG Håndbold. Vejen til GOG Håndbold skal findes hos vores samarbejdsparter Skolerne i Oure som har dannet hverdag for Simon de sidste fire år, da han både har gået på efterskolen og nu går på gymnasiet. Et samarbejde som har gavnet Simon rigtig meget, "Det har gavnet mig ekstremt meget, at man altid har kunne træne med nogle som er bedre end en selv og udvikle sig. Samtidigt har skolen en forståelse for at sporten nogle gange bliver vægtet højere, men stadig med et samspil mellem skole og sport"

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17380,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Når Simon til sommer forlader GOG Håndbold, så er det med mange minder herfra, og især følelsen af at trække den gule trøje over hovedet for første gang sidder dybt i ham, "Det var en kæmpe ære at få lov til det, og er meget stolt over det. Det giver lige et par procenter mere at trække den gule over hovedet"

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17381,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Simon har nu det næste halve år til at få styr på lidt svenske gloser, men allerede nu ser han frem til at skifte den danske adresse ud med en svensk, "Ser meget frem til at spille i den svenske liga og prøve kræfter med det, og så til at være en del af det hold, og få en rolle."

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Vi i GOG Håndbold og hos Skolerne i Oure ønsker Simon alt held og lykke i det svenske, både på banen og med gloserne.

<!-- /wp:paragraph -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her