Første halvår af 2024

Aarhus Esport
10. jun. 2024

Vi nærmer os med hastige skridt skolernes sommerferie, og dermed også sommerferie i Aarhus E-sport.

Det har på mange måder været et begivenhedsrigt halvt år. Vi har måtte sige farvel til et par rigtig dygtige trænere (grundet flytning og familieforøgelse). Men det har samtidig også betydet, at vi har fået nogle nye frivillige kræfter ind i foreningen. 

Her har vi sagt velkommen til Søren, som står for tirsdagsholdet i CS2, og Mathilde, som står for vores nystartet Minecraft hold om mandagen. Joachim er fortsat fast inventar på mandagsholdet i CS2, hvor han gør det mega godt.

Herudover har der været en større udskiftning i bestyrelsen, som efterhånden er kommet godt i gang med nogle forskellige tiltag. Vi prøver at bygge videre på det, den tidligere bestyrelse allerede havde gjort sig en masse gode tanker omkring. Et af de større tiltag er opgradering af vores udstyr. Der arbejdes hårdt på, at det snart kan blive en realitet.

Den sidste uge, inden sommerferien (uge 26), vil der på de forskellige hold blive holdt en lille afslutning, hvor hygge står øverst på listen. I forældre må gerne melde ud til træneren, hvis I har overskud til at bage en kage, eller tage en anden form for snacks med. 

Herudover er forældre inviteret til at komme og deltage/se på den sidste halve time af træningen. Her har I mulighed for at se, hvad jeres børn laver når de er til E-sport.  Bestyrelsen vil sørge for at der er drikkevare (kaffe og sodavand). 

Vi håber I har tid og lyst til at støtte op om afslutningen. 

Ellers vil vi fra bestyrelsen ønske alle en rigtig god sommer, og så ses vi til træning igen i uge 33.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner