Forrygende start for vores 3. Division Damer og det nye trænerteam

Skovbakken Håndbold
14. okt. 2021

Sæsonen er stadig ung, men efter tre spillede kampe – og tre sejre – er der allerede lovende takter at spore hos vores 3. Division Damer. Et hold der består af en god kombination af unge talenter og rutinerede Skovbakken-spillere.

En lignende kombination finder vi på trænerbænken. Her har holdet igen i år glæde af cheftræner Lukas Iwersen, hvis mangeårige indsats er højt værdsat i klubben. Det bliver Lukas’ 4. sæson, og han kender derfor holdet og Skovbakken rigtigt godt.

Udover Lukas er vi stolte af at kunne byde Mathilde Knudsen velkommen i en ny rolle som assistenttræner. Mathilde har selv spillet i Skovbakken de sidste tre år, men har i år valgt at trække sig fra banen. Mathilde fortæller selv:

“Jeg glæder mig til fortsat at være en del af Skovbakken håndbold i en ny rolle som assistenttræner, hvor jeg i samarbejde med Lukas skal udvikle holdet i 3.division”.

Vi glæder os til at følge holdets udvikling og Mathilde og Lukas’ samarbejde.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner