Fokus på Holdsport og så en lille medlemskonkurrence :-)

Herlev/Hjorten Håndbold
13. feb. 2023

Kære alle
 
Så er vinterferien startet for mange af os og i hvert fald for skolebørnene, hvilket betyder en lille pause fra hverdagen og for de fleste også pause fra både håndboldtræning og kampe. Selvom man elsker sin sport, er det ganske godt ind i mellem at lave noget andet.

 

Men noget som ikke rigtigt står stille, det er arbejdet i foreningen. De fleste trænere vil nok lige tage et kig på kampprogrammet for den næste tid og planlægge kommende træninger, og vi i bestyrelsen har også ting at tage os til. Hjulene står aldrig helt stille i en forening som vores.

 

Holdsport

Et vigtigt redskab for både trænere og bestyrelsen er Holdsport, og vi vil med dette nyhedsbrev lige slå et slag for brugen af systemet. Holdsport er et fuldt integreret medlemssystem, som hjælper os med mange ting. Det være sig at holde overblikket over medlemmer og indkræve kontingent. At administrere aktiviteter i kalenderen dvs. træninger, kampe, stævner og sociale events. At være en god platform for kommunikation mellem trænere, spillere, forældre og klubstaben – fx når vi skal sende nyhedsbreve. Vi er faktisk generelt godt tilfredse med Holdsport.

 

For os er det vigtigt, at vores medlemmer også bruger Holdsport og føler sig tryg ved det, og vi linker derfor her til diverse vejledninger, som kan være en hjælp for både spillere og for forældrene til vores yngre medlemmer: www.holdsport.dk/da/spoergsmaa... Er der noget som driller med Holdsport, så kan vejledningerne typisk hjælpe, og ellers så tag fat i trænere eller skriv til info@herlevhjorten.dk.

 

I en forening er det også vigtigt, at man kender hinanden, og her kan Holdsport også hjælpe os. Alle medlemmer, trænere og folk i staben har en Medlemsprofil på Holdsport, og her kunne vi rigtigt godt tænke os, at alle også har et vellignende profilbillede. … Så derfor en lille konkurrence 😊

 

Konkurrence!

Blandt alle betalende medlemmer, der senest den 26. marts har uploaded et vellignende billede til deres Holdsport profil, trækker vi lod om en Landsholdstrøje, som vi har fået fingre i. Trøjen er størrelse XL og har ”24 Mikkel Hansen” trykt på ryggen. Gevinsten kan ikke byttes, men må selvfølgelig gerne gives videre 😊

 

Så brug ferien på lige at få lagt et billede på jeres medlemsprofil, hvis I ikke allerede har det!

  


Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Herlev/Hjorten Håndbold

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her