Fodboldsæsonen i gang igen: Tilbageblik på 2022 og noget at se frem til i 2023

JAI Fodbold
10. feb. 2023

Med 2023’s første rigtige træningsgange på kunstgræs veloverstået i sidste uge, er det et oplagt tidspunkt at tage et kig på hvad der venter JAI Fodbold i 2023 såvel som en gennemgang af de fede ting, der skete i 2022.

 

2022 bød rent fodboldmæssigt på en blandet landhandel. H1 rykkede ned fra en tæt Serie 3-pulje i foråret efter playoff og missede desværre oprykningsplayoff i efteråret med blot to point. Samtidig kæmpede H2 både i foråret og efteråret en brav kamp for at rykke op i Serie 3 via playoffkampene, hvor det specielt i foråret var millimeter fra at lykkes. I sidste ende trak Galten FS dog det længste strå efter en tæt kamp med forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. H3 rejste sig oven på forårssæsonen og sikrede i efteråret en plads i oprykningsdelen af ombrydningsspillet i Serie 5, dog uden oprykning.

På kvindesiden bød foråret på en masse spændende kampe og lange udebaneture i oprykningsspillet til 1. Division, dog uden oprykning. Efteråret bød derfor ligeledes på en masse spændende kampe i 2. Division, hvor forårssæsonen kommer til at byde på tætte kampe om at fortsætte i 2. Division. For D2 er der status quo, og programmet byder stadig på Serie 2-bold til foråret. Endelig skal nævnes Old Girls, som med kun et enkelt nederlag i foråret kvalificerede sig til Regionsfinalen som blev afholdt d. 22. juni i Stensballe. Her slog Old Girls alle tre modstandere undervejs til titlen som Regionsmestre i Region 3 i K+29-rækken. Sejt gået, Delfiner!

 

På den sociale front var der to store fester at glæde sig over. Forårsfesten, som blev afholdt på Cafe Nicolai, var et kærkomment gensyn med klubfesterne uden corona-restriktioner, da det var første gang i mere end to år, at dette var en realitet. En velarrangeret fest af D2, som skabte stor glæde med deres lykkehjul, hvor det var noget nær umuligt ikke at føle sig som en vinder.

Glædeligt var også gensynet med Finnebyens Forsamlingshus som efter mange års fravær dannede rammerne for efterårsfesten. Gamle lokaler og nye tiltag blev her smukt forenet, med indførelsen af tombola til klubfesten. Der blev solgt lodder til alle festens deltagere, og samtlige 1000 lodder blev solgt, hvilket betyder at der blev tjent næsten 5000,- alene ved tombolaen, som røg direkte i klubkassen! Det må alt i alt betegnes som værende mere end godkendt for et første forsøg med tombola. Som drivkraft bag salget af lodder stod en fed samling af præmier fra et bredt udvalg af lokale, nationale og sågar internationale virksomheder. Der var indsamlet 40 præmier med en værdi på alt mellem 50,- og 750,-, og det resulterede altså i, at lodderne lynhurtigt blev udsolgt på aftenen. Særligt populære var hovedpræmierne, som var de største præmier, hver med en værdi på 500,- eller derover.

Derfor skal der lyde et kæmpe stort tak til alle de virksomheder, der valgte at sponsorere præmier! Det var med til at skabe et sjovt element til en i forvejen festlig aften og samtidig bidrage økonomisk til klubben. Så stort tak til AGF, Aarhus Brætspilscafé, Bowl'n'Fun, Carlsberg, Chello's, Kvickly Viby J, Pinot Butik & Bar, Pure Shots Danmark, SHAPING NEW TOMORROW, Sinful.dk, Studenterhus Aarhus, UnoMas Aarhus samt Vinoble Aarhus - Mahlers Vinhandel ligesom der skal lyde et særligt tak til Carlsberg samt PV – Kaffe & Cocktails for deres co-sponsorat af drikkevarer til festen!

 

Endeligt skal der selvfølgelig nævnes årets priser, hvor Daniel Bønning løb med titlen som Årets Topscorer, Tobias Møller løb med Årets Robert, Sidsel Lomborg løb med Årets VEO-mål og endelig løb Simon Lander med prisen som Årets JAI’er for hans enestående, frivillige arbejde som førsteårsmedlem af bestyrelsen.

 

2023 bliver endnu et begivenhedsrigt år for JAI Fodbold. For det første kan der kun krydses fingre for, at det forhåbentlig bliver første hele år siden 2019, hvor man ikke mærker noget til corona. Derudover kan klubben lørdag d. 11. marts fejre sit 80-års jubilæum. Denne dato bør alle JAI-fans i forvejen skrive i kalenderen, da D1 samme dag skal møde AGF i kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen, og det kan altså gå hen og blive en dag, hvor fejringerne går op i en højere enhed! Hermed en kæmpe opfordring til alle JAI’ere og JAI-sympatisører om at møde op på Vibys Kunstgræsbane og støtte op om Delfinerne denne dag!

 

Derudover skal der slutteligt lyde en kæmpe opfordring til alle medlemmer om at møde op til årets generalforsamling. Flere medlemmer i bestyrelsen træder af, så der skal nye, frivillige kræfter til. Det foregår onsdag d. 22. februar kl. 18:00 på Høegh-Guldbergs Gade 8, AU Bygning 1614, lokale 076. Tilmeldingsfristen er onsdag d. 15. februar, hvis man ønsker sandwich.

 

Til sidst vil vi blot minde alle om; det er ingen skam at tabe til JAI!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her