Fodbold: Valdemar Mendez er ny Head of Performance på Akademiet

Akademisk Boldklub
1. aug. 2022

Imens spillerne på Akademiet har taget hul på sæsonforberedelserne, har vi i den Sportslige Ledelse arbejdet på at optimere setuppet for den kommende sæson på Akademiet. Kort inden sæsonstart blev Emil Larsen tilbudt jobbet som fysisk træner på 1. senior i 2. division, hvilket åbnede en position i staben af specialister på Akademiet.

 

Talentchef Bo Storm om tilgangen

- Både menneskeligt og sportsligt er vi naturligvis kede af, at Emil ikke længere er en del af Akademiet. Emil har i samarbejde med Andreas Bergh leveret et fremragende stykke arbejde, i sæsonen 2021/22, hvilket helt naturligt er blevet bemærket oppefra. Det er mekanismerne i Talentudvikling, og endnu et stort skulderklap til miljøet på Skovdiget. Nu glæder vi os alle sammen bare til at se Emil udfolde sine kompetencer på seniorniveau.

 

Emil Larsen glæder sig over at fortsætte i AB-regi

- Det har været med den allerstørste fornøjelse, at jeg har været en del af ABs ungdomsafdeling i 2,5 år. Det er et fantastisk sted at være og arbejde. Jeg vil gerne give et kæmpe tak til Akademiets ledelse som er i gang med at skubbe klubben fremad og som kun har støttet mig i min udvikling, samt til trænerne som alle tager arbejdet med spillerne omkring deres fysiske udvikling meget seriøst. 

Desuden skal den anden fysiske træner Andreas Bergh Villadsen have et kæmpe tak, for vores samarbejde i hele min perioden. Jeg er sikker på at han vil løfte niveauet endnu højere i den kommende periode. 

 

- Som nævnt er jeg stadig en del af AB, og derfor er det ikke et farvel, men et på gensyn på Skovdiget. AB i hjertet.

 

Talentchef Bo Storm forsætter 

- Men når en dør lukker, åbner der sig altid minimum én ny, og det er en meget stor fornøjelse, at kunne præsentere Valdemar Mendez som ny Head of Performance på Akademiet. 

- I den Sportslige Ledelse har vi, da Emil orienterede os om sin beslutning, arbejdet med forskellige scenarier ift. at kunne optimere setuppet for den kommende sæson på Akademiet.

- Allerede efter første samtale med Valdemar besluttede vi, at ham skulle vi have ind. Valdemar har en fantastisk energi og en ambition om at arbejde med Performance optimering i de bedste miljøer. Derudover har han en sportslig og uddannelsesmæssig baggrund, der gør ham i stand til at arbejde tværfagligt, internt i miljøet.

 

Valdemar vil, i samarbejde med Akademiets fysiske stab og trænere, blive ansvarlig for:

 - Udvikling, optimering og implementering af Styrketræning for U15-U19

- Udvikling og implementering af Kostvejledning for U15-U19

- Sparring ift. den fysiologiske dimension af periodiseringen for U15-U19

 

Valdemar Mendez ser frem til at komme i gang

- Jeg kan ikke vente med at komme i gang og sætte mit præg på ungdommen på Akademiet og bidrage til miljøet og kulturen i klubben samt drengenes udvikling selvfølgelig. I kan forvente en evidensbaseret tilgang til arbejdet, hvor jeg kommer med den nyeste viden omkring kost og træning, som forhåbentligt vil kunne mærkes af spillerne og ses fra tilskuerpladserne.

 

Om Valdemar Mendez:

Valdemar er uddannet i idræt, men har efterfølgende læst en kandidatgrad i humanfysiologi på Københavns universitet.

Derudover har Valdemar selv spillet fodbold på eliteniveau.


I praksis har Valdemar erfaring med udarbejdelse af testbatteri, coaching ift. styrketræning og ernæring, samt implementering af periodiseringens fysiologisk dimension i træningsugen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her