Fodbold: Spændende AB Cup i vente

Akademisk Boldklub
10. maj. 2023

Fredag - søndag, d. 12.-14. maj, står den på AB Cup! 185 tilmeldte hold, og en masse frivillige timer giver et stævne med omkring 800 kampe fordelt på 3 dage!

Spillere fra U13 til U19-holdene skal være dommere, og forældre, tjønsere m.fl. er en del af teamet bag, når det hele skal gå op i en højere enhed. De mange fodboldhold i alderen 7-12 år skal dyste i deres respektive aldersgrupper om medaljer og trofæer. Men det er ikke kun sportslig succes det handler om, men også de sociale bånd på tværs af hold og alder, som skabes når man møder børn på sin egen alder med samme interesse.

Et stævne af den størrelse kræver koordinering på stævnekontoret, men at få det hele til at gå op i en højere enhed, og give alle en god oplevelse, er også en stor del af drivkraften.

AB Sportscafé er også åben, så man både kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Vi håber også at se en masse gæster på anlægget, men opfordrer til at tage S-toget eller cyklen i det gode vejr, da der kan blive rift om parkeringspladserne.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her