Fodbold: Præsentation af Akademiets trænerteam

Akademisk Boldklub
20. jun. 2022

Her følger en præsentation af trænerteamet på Akademiets U13, U14, U16, U16, U17 & U19 hold, samt tilknyttede specialister.

 

Sæsonafslutningen nærmer sig for det fleste af holdene på Akademiet, men derfor kan vi godt komme med en spændende nyhed - nemlig en præsentation af trænerteamet på Akademiets U13-, U14-, U15-, U16-, U17- & U19-hold for sæsonen 2022/2023.

Akademiet - U13

Cheftræner: Daniel Simonsen

Daniel har siden primo 2022 været assistenttræner på U13-holdet, og har sammen med Ogün virkelig flyttet holdet i en positiv retning. Daniel er nu klar til at tage hul på et nyt kapitel i trænerkarrieren, som cheftræner for den yngste Akademiflok.

 

Assistenttræner: Positionen er endnu ikke besat.

 

Akademiet - U14

Cheftræner: Ogün Kilic

Ogün fortsætter med årgang 09, som cheftræner for Akademiets U14-hold. Ogün er en ung træner, som selv har været en del af Akademiet og kender derved alt til hverdagen på Skovdiget. Ogün har om nogen sat sit aftryk på 09 årgangen, som i foråret fortjent har spillet med om de øverste placeringer i Liga 2. Dette flotte arbejde får Ogün lov at forsætte med 09 årgangen i kommende sæson.

 

Assistenttræner: Offentliggøres når trænerkabalen er endeligt på plads

 

Akademiet - U15

Cheftræner: Anders Bossen

Anders fortsætter med årgang 08 og bliver dermed cheftræner på Akademiets U15-hold. Anders er en af de nyeste trænere på Akademiet - ankom fra B93 i januar, og får i den kommende sæson mulighed for at arbejde videre med de positive takterne fra indeværende halvsæson.

 

Assistent: Offentliggøres i uge 25

  

Akademiet - U16 Future

Cheftræner: Offentliggøres når trænerkabalen er endeligt på plads

Assistent: Offentliggøres når trænerkabalen er endeligt på plads

  

Akademiet - U17

Cheftræner: Jon Bryntesson

Jon fortsætter som cheftræner for U17-Divisionen, hvor han siden årsskiftet har lavet et fremragende stykke arbejde. Opgaven med at styrke miljøet, kulturen samt arbejde med at implementere spillestilsprincipperne har udviklet U17-truppen enormt - både individuelt og kollektivt. Derudover kender Jon 07-årgangen særdeles godt fra sin tid som Ungdomsudviklingstræner.


Assistent: Danni Holgersen

Danni fortsætter, efter en flot første sæson som U15-træner, som assistenttræner for U17. Danni kender U15-spillerne indgående og får derved mulighed for at forsætte de positive takter fra indeværende sæson.

 

Akademiet - U19

Cheftræner: Simon Andresen

Simon Andresen forsætter som cheftræner for U19-Divisionsholdet, hvor han har præsteret et imponerende og progressivt stykke arbejde. Sportsligt har han udviklet akademiets ældste årgang, fra en placering som andensidst i fjor, til i indeværende sæson, at være et top-5 hold i U19-divisionen. 


Assistent: Anders Mortensen

Anders Mortensen forsætter som U19-assistentræner. Anders har haft en forrygende sæson som akademitræner. I efteråret stod han i spidsen for 08-årgangen der vandt deres række, og i foråret har han som U19-assistenttræner, forsat sin udvikling.

 

Målmandstræner - U13-U15

Carsten Strøh forsætter som målmandstræner for U13-U15 årgangene. Carsten Strøh har i indeværende sæson været målmandstræner for U17-U19 keeperne, hvor han har leveret et rigtig flot stykke arbejde. På Akademiet glæder vi os over, at Carstens erfaring, i kommende sæson, kommer vores U13-U15 målmænd til gavn.

  

Målmandstræner - U16-U19

Dimitrije Viktor Jensen forsætter som målmandstræner for U16-U19 årgangene. Dimitrije har i indeværende sæson været målmandstræner for U13-U15 keeperne, hvor han har leveret et flot stykke arbejde. Dimitrije får i kommende sæson mulighed for at arbejde videre med de positive takterne fra indeværende halvsæson, hvor akademiets 07-årgang ligeledes vil være repræsenteret.

 

Fysisk trænere

Emil Larsen og Andreas Bergh forsætter som fysiske trænere på Akademiet og får derved mulighed for at forsætte akademiets progressive udvikling ift. den fysiske dimension.

 

Fysioterapeut

Nadia forsætter som fysioterapeut på Akademiet og får dermed mulighed for at arbejde videre med initiativerne fra indeværende sæson.


Vi ser frem til at følge med efter sommerferien, og kan snart melde resten af trænerkabalen ud. 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner