Fodbold: Pokal-sølv til U15

Akademisk Boldklub
23. maj. 2023

U15 drengene spillede i sidste uge pokalfinale mod Brøndby IF på Birkerød Stadion, og selvom de unge akademikere var store underdogs, så gik de ind til kampen med en stor tro på egne evner. Det blev en underholdende kamp, men desværre manglede skarpheden hos de grønne, mens de blå-gule nærmest scorede på alle deres chancer og vandt således finalen med cifrene 4-1. Til trods for finalenederlaget, så kan U15-mandskabet være meget stolte over deres indsats, og ikke mindst at de kom så langt i ungdomspokalen!

Træner Joshua Mwamba er stolt over indsatsen
- Selvom resultatet på 4-1 måske ikke afspejler vores præstation fuldt ud, så kan vi med rette være stolte af vores indsats på banen. Lige fra starten af kampen viste vi vores ambitioner og kom med en aggressiv tilgang. Vi skabte flere gode chancer og havde kontrol over spillet i størstedelen af kampen. Vores hold var i stand til at skabe farlige situationer og trænge igennem Brøndbys forsvar.

 

- Desværre var vores modstander udstyret med nogle individuelle spillere, der besidder en ekstraordinær evne til at kunne afgøre kampe på egen hånd. På trods af vores solide præstation formåede de at udnytte deres muligheder og score de mål, der til sidst blev afgørende for kampens resultat. Det er dog vigtigt at huske, at selvom vi ikke kunne sikre os sejren, så kan vi tage mange positive ting med fra denne kamp. Vores hold viste karakter og kæmpede hårdt til det sidste. Vi formåede at skabe pres på modstanderen og dominere spillet i store dele af kampen.


- Selvom resultatet ikke gik vores vej, kan vi være stolte af vores indsats. Vi viste, at vi er et hold med potentiale og talent, der kan udfordre selv de stærkeste modstandere. 


Godt gået drenge!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her