Fodbold: Omstrukturering i Akademiet

Akademisk Boldklub
4. apr. 2023

AB’s talentakademi har i mange år været grundstenen i at sikre dygtige spillere til førsteholdet, efterfulgt af udlandet og nogle endda også landsholdet. Mange prominente fodboldspillere har således været en del af AB igennem årene, og dette kræver mange ressourcer og målrettet hårdt arbejde.


For at sikre de bedste forudsætninger for talentudvikling på landsplan, så stilles der store krav fra DBU’s side, og dette kræver en omstrukturering, så AB kan imødekomme de økonomiske krav. For at sikre optimale betingelser, så pågår der i øjeblikket en dialog med AB A/S omkring udviklingen af talentakademiet, hvilket også vil sige samtaler med trænere og ledere for den kommende sæson.

AB A/S og fodboldafdelingen har et fælles ønske at bygge videre på det flotte arbejde, der har foregået i Akademiet, drevet af dygtige trænere og ledere, men der er nogle forpligtelser vedr. de økonomiske forpligtelser i driften af et talentakademi, som skal opretholde sin rangering i DBU’s licenssystem.

En af konsekvenserne af usikkerheden omkring driften og økonomien for den kommende sæson er, at Talentchef og Head of Coaching Bo Storm, stopper i AB med udgangen af juni måned. Bo har udvist et beundringsværdigt engagement i AB, og har en stor andel i akademiets positive udvikling gennem de sidste år. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Bo for det flotte arbejde, og ønske ham al mulig held og lykke på den videre færd.

Vi har forståelse for, hvis der i den kommende periode kan opstå nysgerrighed eller sågar bekymring. Vi opfordrer derfor til, at I kontakter undertegnede for eventuelle spørgsmål.

Thomas Baadsgaard
Mail
Fodboldbestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her