Fodbold: Nyt ejerskab i AB A/S

Akademisk Boldklub
28. nov. 2022

Som du måske allerede har erfaret, så har et nyt ejerskab i dag set dagens lys i AB A/S. De nye ejere af AB A/S har igennem lang tid undersøgt mulighederne for at finde det helt rigtige match for dem i dansk fodbold, og AB skal derfor ses som et velovervejet valg.

I AB har vi haft en meget positiv og udviklingsfokuseret dialog hen over de seneste måneder, og AB ser med positive øjne på de nye udviklingsorienterede tiltag, som den nye ejerkreds i AB A/S har i tankerne. Ejerkredsens kompetencetilførsel og kapitalindsprøjtning er en væsentlig forudsætning for at AB også i fremtiden kan være en aktiv del af dansk divisionsfodbold. I den nye AB A/S bestyrelse vil jeg på vegne af AB være repræsenteret, så vi sikrer et konstruktivt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan være med til at løfte AB A/S på en visionær måde.

Vi vil altid have licensen til at drive fodbolden i AB, men igennem mange år har AB A/S drevet den professionelle del af fodbolden og det er altså i denne del vi finder de nye ejere. Det kræver et selskab bag et førstehold i fodboldens verden, for at man kan skabe et konkurrencedygtigt grundlag, som skaber de optimale rammer på og udenfor banen.

Der kommer stadig større og større krav til at drive professionel fodbold i Danmark, og derfor er der også brug for en nødvendig kapitaltilførsel fra de nye fodboldkyndige investorer. Nødvendigheden skal ses i lyset af et fortsat ønske og ambitioner om, at AB skal være en aktiv del af dansk divisionsfodbold, som vi i øvrigt har været fra dansk fodbolds spæde start. Med over 130 års historie, så er AB en meget vigtig del af landkortet, når vi snakker fodboldhistorie. Dette ser vi frem til fortsat at være, og derfor har vi i AB bakket op om et nyt ejerskab, og ikke mindst vigtigheden af, at netop klubbens historie respekteres i den henseende.

Klubbens nuværende sammenhold på tværs af fire afdelinger vil fortsætte uændret. Der er fortsat fokus på klubbens mange loyale medlemmer og frivillige, så vi sikrer facilitets- og medlemsudvikling, og at vi som én samlet klub vokser.

Den nuværende sportslige succes på førsteholdet er bemærkelsesværdig, og det er samtidig fantastisk at se, at det sker med så mange spillere af egen avl. Spillere som siden de først kunne trille en bold havde deres gang på Skovdiget, er nu med til at præge toppen af 2. Division. Dette er en bedrift, som vi alle nyder at være vidne til. Det nye AB A/S og AB med fodboldafdelingen i spidsen ønsker et tæt samarbejde, hvor talentudviklingen fortsat skal være i fokus.

Vi glæder os over de nye vinde som blæser for fodbolden i AB, og ser frem til at være en aktiv del af den positive udvikling.

Fremtiden er grøn.

Hovedformand

Ulrik Rasch

Læs hele AB A/S' pressemeddelelse her: https://www.ab-fodbold.dk/nyhe...

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner