Fodbold: Ny ungdomsudviklingsleder på plads

Akademisk Boldklub
25. jul. 2023

Vi er rigtig glade og stolte over at kunne præsentere Mikkel som kombineret Børne- og Ungdomsudviklingstræner i AB.

Vi har været igennem en grundig ansættelsesproces, hvor vi har haft flere kompetente kandidater, men valget er faldet på Mikkel efter mange gode samtaler. Mikkel kommer ikke blot med en stærk fodbold- og trænerfaglig baggrund, men også med en række menneskelige kvaliteter, som vi er sikker på vil være med til at udvikle klubben, trænerne og spillerne på akademiet i AB. Mikkel vil have det overordnede ansvar for segmentet U13 - U15 og vil samtidig bistå Arif i ansvaret for vores børnesegment.

Mikkel er oprindeligt fra Nordjylland, hvor han tidligere har været træner på AaB's akademi, inden Mikkel har brugt en del år i kvindefodboldverdenen i bl.a. Nordsjælland og BSF. I vores snakke med Mikkel, er det blevet tydeligt for os, at han kommer til klubben med en stor faglig ballast, men også en induktiv og nysgerrig tilgang til fodboldspillet, og hvordan vi i forvejen gør tingene på vores akademi.

Vi er allerede godt i gang med supervisionen på banen og vil henover efteråret implementere flere af vores visioner i Akademiets spillemæssige udtryk, træningsopbygning og metodik. Vi glæder os meget til at tage fat på arbejdet og møde jer alle på Skovdiget.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her