Fodbold: Ny Talent Administrator på Akademiet

Akademisk Boldklub
25. jul. 2023

Så er der endnu en god nyhed, og vi er rigtig glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ansættelse på Akademiet.

Vi har i processen op til denne sæson haft stor fokus på, hvilke kompetencer vi mangler på Skovdiget i vores hverdag, og her har det været en væsentlig prioritet for os, at vi har fået ansat en Talent Administrator, som skal være det praktiske og administrative bindeled imellem fodboldudviklingen og den administrative drift, som der naturligt følger med at drive et akademi, som skal leve op til alle DBU's licenskrav. Her er valget faldet på Thomas Køster Madsen.

Thomas er stor fodboldfan, men har ikke arbejdet i fodboldverdenen tidligere. Han har en kandidat fra Roskilde Universitet og har en baggrund indenfor projektledelse. Thomas har stærke adminsitrative kvaliteter, og er rigtig god til at overføre praksis til teori, sætte ting i struktur og kasser og sørge for, at akademiet opnår de mål, som vi er underlagt fra DBU. Han vil samtidig bistå akademiledelsen, trænere og holdledere i den daglige planlægning af alt det, som ligger udenfor fodboldbanen.

Vi er allerede godt i gang med at strukturere arbejdet omkring den kommende licensansøgning, og vi glæder os til at fortsætte alt det gode arbejde, som der i forvejen er bedrevet her på Skovdiget.

Derfor skal der lyde et varmt velkommen til Thomas. Tag godt i mod ham!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her