Fodbold: Ny aftale om drift af Akademiet

Akademisk Boldklub
1. maj. 2023

Kære AB’er


Det er med meget stor glæde, at vi kan meddele at AB A/S og fodboldafdelingen har indgået en aftale om den fortsatte drift af talentakademiet fra d. 1. juli 2023.


AB A/S og fodboldafdelingen har et fælles ønske om at bygge videre på det flotte arbejde, der har foregået i akademiet de sidste mange år.  Målet er, at vi fastholder akademiet på minimum samme flotte niveau som i dag med U17 og U19 i divisionen.


Dette arbejde har primært været drevet af vores mange dygtige trænere og ledere. Vi er derfor allerede godt i gang med samtaler med alle trænere i akademiet, og processen med at finde en sportslig ledelse er også igangsat.


AB A/S og fodboldafdelingen vil i samarbejde have ansvaret for ansættelse af den kommende sportslige ledelse, og det er direktør for AB A/S Erik Stover, der vil have det daglige ledelsesansvar for Akademiets ledelse.


Alle øvrige vilkår og prioriteringer vil være som I kender dem i dag.


Vi vil naturligvis komme med flere oplysninger så hurtigt det er muligt


Mvh. Fodboldbestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her