Fodbold: Nations Cup på Skovdiget

Akademisk Boldklub
21. aug. 2023

D. 19.-21. september er der Nations Cup på Skovdigets baner! De officielle Old Boys landshold fra England, Wales og Tyskland, deltager sammen med et udvalgt dansk hold (alliance-landsholdet) i en mini-turnering. Alliancen består af lokale spillere fra AB, Roskilde, Køge m.fl. der har masser af divisionserfaring på CV'et.

De "unge" på 70 år spiller 11-mands, mens de mere rutinerede på 75 år og derover spiller på 7-mands baner.

Turneringen her skal vise, at glæden ved fodbold hverken kender aldersmæssige eller geografiske grænser. Et aktivt liv - hele livet, er også et mantra vi lever efter som klub, og derfor er vi glade for, at vi kan være med til at arrangere en turnering, som viser vigtigheden af et aktivt liv som ældre, og ikke mindst fodboldens betydning for livskvalitet, sociale relation og sundhed. De præcis samme dyder, som der dyrkes med den unikke 'tjøns'.

Vi håber at se en masse gæster på anlægget, som vil give de erfarne herrer den fornødne opbakning, mens de kæmper om trofæerne i denne fire nationers turnering.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her