Fodbold: Mesterskabsfest for unge i Gladsaxe Kommune

Akademisk Boldklub
31. jan. 2023

Fredag var der 'Mesterskabsfest for unge under 18 år' i Gladsaxe Kommune, som for første gang hyldede kommunens unge talenter på denne måde. Den festlige aften hylder de fornemme præstationer, som er kommet i hus via bl.a. oprykning, mesterskaber eller landsholdspræstationer indenfor kultur, idræt og fritid.

AB's U17-spiller Tekin Abdulovski var inviteret, som følge af sine flotte præstationer på Futurelandsholdet. Tekin var tydeligvis også en stolt ung mand, da han fik overrakt en erkendtlighed af borgmesteren, under vågent øje af U17 Cheftræner Jon Bryntesson og fodboldformand Thomas Baadsgaard.

En stolt cheftræner er glad for talentudviklingen i klubben

- Tekin Abdulovski har repræsenteret DBUs U17 Futurelandsholdet på flot vis. Jeg er selvfølgelig sindssygt stolt over, at have hjulpet en spiller på vej mod gode nogle gode oplevelser, som med tiden vil være et fantastisk minde for ham. Forhåbentlig et af mange. Tekin var en af bare 2 spillere, som ikke kom fra de største klubber herhjemme.

 

- Zakaria Fazal er den anden og han er sidenhen også blevet en del af vores U17 Divisionshold. Vores spiller Bertram Pihl Elkjær har  også tidligere repræsenteret DBUs U16 Futurelandshold i Wales.

 

- Jeg ser det som en blåstempling af, at vi øjeblikket har gang i noget rigtigt spændende, som andre også har fået øje på. Så generelt har vores akademi virkelig løftet sig markant. Årgang 2008-2009 bliver også stærke årgange, og det er takket være en stærk trænergruppe som virkelig arbejder godt sammen. Vi vil hinanden det bedste, og har stort fokus på den enkelte spillers udvikling.


Tillykke til Tekin, og tak til Jon for ordene om klubbens akademi. Vi ser frem til at følge med på sidelinjen!

Fra venstre: Thomas Baadsgaard, Tekin Abdulovski og Jon Bryntesson.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her