Fodbold: Information ift. tøjpakken for Akademispillere

Akademisk Boldklub
28. jul. 2022

På Akademiet har vi besluttet, at tøjpakken, fra sæsonen 2023/24, ikke længere vil være en del af kontingentet for akademiets U17- og U19-spillere.

 

Årsagen er at vi har måtte erkende, at den tid vi i sæsonen 2021/22 har brugt på bestilling af tøj, stillingstagen ift. reklamation og konstant opfølgning, har taget tid fra områder i talentudviklingen, vi fremadrettet hellere vil prioritere. 

 

I ovenstående kontekst har vi selvfølgelig forståelse for de udgifter der forbundet med tøjpakken, hvorfor alle U17/1-, U17/future- (årgang 07) og U19-spillere vil have mulighed for at få deres tøjpakke (fra 2021/22) suppleret op.

 

Herefter er Tøjpakken spillerens ejendom hvilket betyder, at spilleren selv er ansvarlig for reklamation og selv afholder udgifterne, hvis tøjet bliver væk eller går i stykker.

 

Akademispillere som mangler en tøj del fra Tøjpakken?

Hvis man som Akademispiller mangler en tøjdel jf. tøjpakken, fremsendes Talentchef Bo Storm en mail om dette. Deadline 12/8 2022.

 

Nye Akademispillere

Nye spillere på Akademiet 2022/23, vil selv skulle afholde udgifter til deres tøjpakke.

 

Tøjpakken kan bestilles på Unisport: https://www.unisport.dk/AB-Fodboldafdeling/?search_query=ab#/

 

Unisport vil fremadrettet trykke Akademiet på træningstøjet

Akademiets træningstøj fra Hummel har en forventet levetid på to år, og derfor har vi, i samarbejde med Unisport, besluttet ikke længere at trykke årgang (U13-U19), men Akademiet på træningstøjet. På den måde håber vi, at kunne nedbringe tøjudgifterne for forældre, så der ikke længere skal investeres i en ny tøjpakke hver sæson.

 

 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner