Fodbold: Individuel teknisk træning for U9-U12

Akademisk Boldklub
15. aug. 2022

AB laver et tiltag for holdene for på U9-U12, som får individuelt træning med fokus på individuelle tekniske færdigheder med vores Børneudviklingstræner Anders Rasch og forskellige trænere for de forskellige hold, på storekunst fra kl 16:00 - 17:00 hver onsdag i græssæsonen.

For U9 & U10 vil det så sige at de træner 16-17.00 og efterfølgende har formeld holdtræning til ca 17:30.


For U10 & U11 vil det være et frivilligt ekstra tilbud, som vi håber at alle spillere vil deltage og møde op til. Selvfølgelig i det omfang som passer børnene. Når den individuelle træning er færdig kl. 17:00, er det vigtigt at drengene har medbragt vand og evt. lidt frugt, da de efterfølgende vil gå ud til deres respektive hold og har en normal holdtræning fra 17:15-18:15/30. De spillere der ikke deltager i det individuelle træningspas, møder til normalt holdtræning kl. 17:15.


Anders Rasch glæder sig til at træne alle spillerne der har fokus på footwork, finter, vendinger og orienteringer. Træningerne er et tilbud til dem der vil lidt mere. Det eneste krav til spilleren er at de træningsparate, og hører efter så de kan lære en masse.


Er der nogle spørgsmål, snak med trænerne eller kontakt børneudviklingstræner Anders Rasch på mobil 30264444 eller anra.abfodbold@gmail.com, 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner