Fodbold: Guld til U14 i Esbjerg Elite Cup

Akademisk Boldklub
18. okt. 2022

AB's talentakademi indledte efterårsferien med en tur til Esbjerg, hvor Jyske Bank Elite Cup blev afviklet med masser af spændende kampe for klubbens U12, U13, U14, U15 og U17 hold.

Her fortæller Ogün Kilic, cheftræner for U14 om deres tur

- På vores første dag var det lidt ambivalent med en sejr, en uafgjort og et nederlag. Vi sad godt på spillet i store dele af nogle af kampene, og så skarpe ud.

- På anden dagen får vi 3 ud af 3 sejre, og er dominerende i alle 3 kampe. Vi er dygtige til at løse vores modstanderes pres og fastholder bolden på deres banehalvdel. På tredjedagen var vi ramt på trætheden, og spiller en lige kamp mod HIK. Vi formår stadig at vinde kampen, da vi har mere kvalitet end vores modstander. Resultatmæssigt er vi godt tilfredse, og vores præstationer har også fulgt med. Dog skal vi blive bedre til at skabe kampene selv, og være skarpere i vores afslutningsspil.

- Turen har været rigtig god for fællesskabet, og drengene er rykket endnu mere sammen i bussen.

U14 slog altså HIK med 1-0 i semifinalen, og endte med en finalesejr på 2-0 over Kolding. Dermed kunne drengene rejse hjem med guldmedaljer om halsen.

En fantastisk tur for ALLE deltagende hold, som var godt organiseret af værterne og med flere nye modstandere på kampprogrammet.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her