Fodbold: Græsbaneplanen er klar

Akademisk Boldklub
4. apr. 2023

Hvert år skal der jongleres med ønsker og prioriterer for at fastlægge de banetider, som alle ungdoms- og seniorhold skal planlægge efter.

Samtidig skal det hænge sammen med vejrudsigten, og de rette vækstbetingelser, så man får det bedst mulige græstæppe i forårssæsonen, og kan nyde mest muligt gavn af banernes beskaffenhed.

Siden sidste år er vi gået over til at benytte Holdsport til banebooking, og der er stadig nogen hold, som skal vænne sig til denne proces. Som udgangspunkt kan man finde sin banetider via Holdsport, men da der ofte er ændringer til de første par versioner af baneplanen, så vil man opleve at de enkelte banetider (og steder) endnu ikke er helt opdateret.

Dette arbejde er en stor logistisk proces, og for at optimere ressourcerne bedst muligt, så sker det så snart at alle træneres input er taget til efterretning, og henover de næste 10 dages tid.

Baneplanen forventes at blive taget i brug fra mandag d. 17. april, og vi håber på lidt solskintider ind til da.

Download baneplanen her
Rigtig god fornøjelse!


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her