Fodbold: DBU's sølvnål til Torben 'Lubber' Knudsen

Akademisk Boldklub
8. feb. 2023

Torben ’Lubber’ Knudsen er et af de mest velkendte ansigter i AB. Igennem 25 år har han bestridt posten som kasserer i fodboldafdelingen, og er tilmed også hovedkasserer i klubben. En af de tungeste frivillige poster, som kan være vanskelig at bestride når debit og kredit skal gå op i en højere enhed.


Torben fik tirsdag aften overrakt DBU’s sølvnål for sit lederarbejde gennem 25 år, hvor han har udført et uvurderligt arbejde i AB. Nålen blev i øvrigt overrakt af DBU’s delegerede, som var tidl. Fodboldformand i AB Thomas Gram.


I 1997 blev Torben udnævnt til kasserer, og har haft denne bestyrelsespost i fodboldafdelingen lige siden. Herudover har han siddet i forretningsudvalget, været træner og som nævnt også hovedkasserer.


Den tørre humor kombineret med den store viden gør Torben til en meget vellidt person i AB, og han er ligeledes en stor del af fundamentet i den firestrengede klub, som repræsenterer klubben i kommunalt regi i forskellige henseender omkring det frivillige arbejde.

AB’s 5 værdier; Ambitioner, Respekt, Personlig udvikling, Fællesskab og Glæde, er alle nogle som Torben værner meget om. Særlig betydningen af fællesskabet spiller en stor og vigtig rolle hvor Torben spiller på klubbens 55+ hold. Her er niveauet ikke lige så højt, som hans frivillige arbejde, men han værner meget om klubbens historie og traditioner.


Det smilende og hjælpende væsen som Torben besidder er noget, som man knap nok kan undgå at støde på, når man er på AB’s anlæg. Både i gode og i svære tider. Derfor er det også vigtig med en som Torben, der holder traditionerne i hævd, og yder en kæmpe indsat til Lundberg Dagen, fællesspisninger, klubaftner mm.


Man kan ’uden at blinke’ sige, at Torben er AB’er ind til benet, og har et hjerte som banker grønt. Udover at være aktiv som frivillig som kasserer, og som en grøn ildsjæl, der altid går forrest, så er han med til at binde de 4 afdelinger i AB sammen. Det er utvivlsom én af Torben mange fortjenester, at AB står hvor klubben gør i dag, og dette har fodboldafdelingen ønsket at anerkende, da Torben blev indstillet til at modtage DBU’s sølvnål. Det familiære bånd til AB er noget som Torben værner så meget om, at han har indmeldt alle sine tre børn i klubben på deres fødedag.


Tillykke med nålen og udmærkelsen Torben! Den er fuldt fortjent, og vi siger samtidig mange tak for en uvurderlig og grøn helhjertet indsats igennem mange år!

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner