Fodbold: Amerikanske drenge på fodboldskole i AB

Akademisk Boldklub
22. aug. 2023

22 collegestuderende fra USA er i denne uge på en fodboldskole, som er planlagt af AB’s talentakademi. I ugens løb vil AB’s trænere forestå nogle spændende træningspas, så disse unge talenter bl.a. kan prøve kræfter med nye øvelser, og nye taktiske idéer. Første spadestik til denne fodboldcamp er kommet i stand via klubbens amerikanske netværk og Erik Stover.

Mandag ankom de spændte unge knægte, og for mange af disse er det at skulle spille fodbold i Europa en drøm. Den drøm får de lov til at snuse lidt til, når de prøver kræfter med Skovdigets tætklippede baner og får mulighed for at spille træningskampe mod AB’s og FA 2000’s talenthold på flere forskellige årgange.

Der vil desuden være flere gennemgange af videomateriale, så trænerne kan vise løbemønstre, omstillingsspil, dødbolde, opstillinger og meget mere. Herudover får drengene en grundig gennemgang af optimal fysisk forberedelse og kost, så man maksimerer sit træningsudbytte.

Fredag skal de amerikanske studerende en tur til Frederiksberg, hvor de skal se førsteholdet i aktion mod FA 2000, og hjælpe med opbakning på lægterne.

Kim Ragle fra AB’s fodboldbestyrelse har været med til arrangere turen, og glæder sig over at se de er kommet godt i gang.
- Vi kan se en stor glæde blandt drengene, som alle var stolte over at trække en grøn trøje over hovedet. Det er en del af den tøjpakke, som de har købt til denne træningsuge, hvor vi også sørger for mad, tøjvask og generelt et rigtig godt program. De får snust til europæisk fodbold på flere plan, og får set noget af kampforberedelsen på vores akademi. Et unikt indblik, som helt sikker giver dem nogle gode ting med hjem i rygsækken.

Vi ønsker drengene en fantastisk uge i Bagsværd og omegn, og glæder os til at følge med i deres læringskurve!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her