Fodbold: 70/75+ kampe en stor succes

Akademisk Boldklub
23. aug. 2022

Fredag var der masser af aktivitet på AB’s anlæg, da to amerikanske hold gæstede Skovdiget til nogle spændende kampe.


Fodboldturneringeren bestod af et 70+ og et 75+ hold fra henholdsvis to hold fra USA og et lokalt mandskab fra AB. Alle spillerne var således over 70 år og det var imponerende, at se disse personers mobilitet, når man tager alderen i betragtning. På 11-mandsbanen, bane 1, blev der brugt mange kræfter og løbepensummet blev testet. Netop dette pensum var dog imponerende, når man tænker på hvor mange år de erfarne herrer har været aktive.


Defensiven stod stærkt hos alle 70+ mandskaber, og det var kun de to NC United hold, som formåede at score.

NC United East vs NC United West: 1-1

NC United East vs AB: 0-0

NC United West vs AB: 0-0

 

75+ i fuldt vigør

På den lille kunststofbane blev der spillet et opgør mellem AB og et hold fra USA, hvor alle deltagerne var fyldt 75 år og stadigvæk meget aktive! Det var også her der var travlt ved netmaskerne, hvor AB’s ældste hold kunne trække sig sejrrigt ud i sidste ende.

Efter kampene var der fællesspisning for de godt 80 gæster fra USA og en del lokale medlemmer, som nød den velsmagende ”Chili con carne” fra restauranten. Det gode vejr betød, at hovedparten sad udenfor - med det smukke og velplejede anlæg som en herlig kulisse.


Senere på dagen drog gæsterne fra USA (mænd, koner, kærester og børn) på en dejlig sejltur på Bagsværd Sø og bagefter spiste de medbragte sandwich fra AB.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner