Fodbold: 55+ holdet er nykårede sjællandsmestre 2022

Akademisk Boldklub
27. sep. 2022

At vinde guld er altid noget særligt. For nogle af os skulle der så gå 56 år, før vi fik den glæde. Ja - bedre sent end aldrig.

Uagtet at vi efterhånden er blevet en anelse mere bedagede og rundere, så var det en fantastisk oplevelse at blive sjællandsmestre.

Vi fik besøg af formand Baads og en repræsentant fra DBU, der delte vinder t-shirts ud (også nogen i str. XL), gav os medaljer om halsen med håndtryk – og ikke mindst – ”pokalen med de store ører”.

Den velforberedte DBU-mand holdt også en tale. Vi var absolut benovede og stolte. Vi slutter som vindere af en række, der har adskillige koryfæer repræsenteret. Lyngby Boldklub, som vi slog begge gange, var f.eks. beriget med flere af de tidligere landsholdsspillere. En holdindsats af de store og en AB indsats af de helt store. Vi har præsenteret os flot i grønt og hvidt, og et par gange har den rigtige AB-ånd vist sig ved, at et par spillere fra andre hold fra Arilds tid (Google det, hvis du ikke ved, hvad det betyder) har givet en hjælpende fod med. Holdånd er én ting – men AB-ånd er noget vi også skal dyrke. Husk vi er kun en klub i kraft af det.

Tak til alle for indsatsen og ikke mindst støtten fra de (forholdsvis) mange tilskuere.

På vegne af ”The 55’ers”

Cap. Peter Merved

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her