Fitness Try-Day i Saksild IF - onsdag, torsdag og lørdag

Saxild Idrætsforening
9. jan. 2023

Det er en helt forrygende spændende uge, vi går ind i. Her i Saksild IF smækker vi dørene op for alle, der gerne vil afprøve mulighederne for fitness og motion i Saksild IF. Helt konkret betyder det, at du kan komme og få sved på panden i rigtig godt selskab. MEN, pas på! Det er aldeles vanedannende. 

Herrehold - ONSDAG

Kom og prøv træning med Herreholdet: Onsdag kl. 19.30 i gymnastiksalen. Det består af god opvarmning, fysisk træning som enten cirkeltræning, tabata eller pump - og så runder vi af med en gang floorball/hockey så pulsen kommer godt op.

Træningshold - TORSDAG

Torsdag kl. 20.00 i gymnastiksalen er det et tilsvarende hårdt og frisk program for damer. Pulsen er høj og hele kroppen bliver trænet igennem.

ÅBENT HUS - for alle! - LØRDAG

Lørdag kl. 10 til 12 åbner vi dørene for alle, der bare lige vil kigge forbi og fornemme mulighederne i Saksild IF. Der vil stadig være mulighed for at få sved på panden via en række træningsstationer. Samtidig kan man støtte foreningen ved at købe lidt sponsor-chokolade (ja ja, ved godt det rammer lidt ved siden af konceptet) eller et brugt sæt træningstøj. 

Tag din nabo med og kom forbi til et par gode timer med aktivitet i gymnastiksalen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner