FIF HÅNDBOLD SKAL HAVE NY BESTYRELSESFORMAND

FIF Håndbold
15. jan. 2023

Når FIF Håndbold til marts afholder generalforsamling, skal der skiftes ud på formandsposten.

 

Den nuværende formand Allan Molz har meddelt bestyrelsen, at han ikke genopstiller som formand for FIF Håndbold efter mange år for bordenden. Om beslutningen om at trække sig fra formandsposten siger Allan Molz:

 

“Jeg føler ikke, at jeg har den samme energi og lyst til posten som forman i FIF, og jeg mener, at man som formand i denne fantastiske klub skal kunne yde det maksimale for at drive vores klubben i den retning, vi alle gerne vil. Det kan jeg ikke gøre længere, og derfor genopstiller jeg ikke som formand ved den kommende generalforsamling. Jeg har taget den her beslutning nu, så både bestyrelsen og medlemmer af foreningen har god tid til at finde den person, er skal overtage efter mig.”

 

Der skal fra bestyrelsen lyde et stort tak til Allan for sit mangeårige arbejde i foreningen, og vi glæder os over, at Allan har sagt ja til fortsat at bidrage med opgaver i klubben.

 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner