FC Rudersdal vil tage godt imod Ukrainske flygtninge

FC Rudersdal
16. mar. 2022

Med den forfærdelige humanitære krise, der har udviklet sig efter Ruslands invasion af Ukraine, er det desværre kun et spørgsmål om tid, før nogle af de mange tusinde flygtninge ender i Danmark og i Rudersdal kommune.

Dem vil FC Rudersdal gerne være med til at tage godt imod! 

Vi ved, at fodbold er et fantastisk værktøj til at skabe fællesskab, kammeratskab og glæde. Derfor vil vi tilbyde alle nyankomne ukrainere gratis fodboldtræning i FC Rudersdal. Vi håber, at dette kan hjælpe til at give dem en god start på tilværelsen i Danmark, skabe en kontakt til lokalområdet og ikke mindst give dem et “frirum” fra det traume, de er flygtet fra.  

FC Rudersdal vil i samarbejde med kommunen starte en indsamling på Rundforbi, hvor alle kan aflevere fodboldstøvler og sportstøj. Fra den kommende uge vil der således være en kasse ved indgangen til Rundforbi.

Vi håber, at rigtig mange vil donere deres støvler og hjælpe de ukrainske flygtninge til at få en god start på tilværelsen i Rudersdal. 

De varmeste hilsner,

FC Rudersdal 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner