Player_slider

Klubnyheder

FC Rudersdal søger trænere til U17 hold og Herre Senior
FC Rudersdal - 23. sep. 2021FC Rudersdal søger trænere til U17 hold og Herre Senior

Grundet stor medlemsvækst søger FC Rudersdal trænere til klubbens U17 hold samt til Herre Senior 2, der spiller i henholdsvis serie 3 og 5. 


Om FC Rudersdal

FC Rudersdal er en sammenslutning af BSV og Rudersdal BK – og én af Sjællands hurtigst voksende fodboldklubber. Vores mål er at skabe en fodboldklub, der er forankret i stærke traditionelle foreningsværdier såsom fælleskab, sammenhold og lighed.

Vi gør meget for at skabe en klub, hvori vi kan tilbyde ALLE vores medlemmer; uagtet niveau, alder og køn, et godt og udviklende træningsmiljø i trygge rammer. 

I FC Rudersdal prioriterer vi ligeledes det sociale liv højt og laver jævnligt events og arrangementer for klubbens frivillige og medlemmer. 


Om jobbet

U17 træner: 

Du bliver en del af et trænerteam, hvor I sammen har ansvaret for hele årgangen. Holdet er siden sommerferien vokset fra femten til knap tredive medlemmer, og der kommer forsat flere. Spillerne er lokale drenge fra nærområdet med forskellige forudsætninger. Nogle er netop hjemvendt fra større licensklubber, mens andre har spillet i klubben siden barnsben. 

Aktuelt er der tilmeldt et hold i Drenge 3, men med den store tilgang er der god mulighed for at rykke op samt tilmelde flere hold. Vi søger en træner, som kan være med til at udvikle årgangen sportsligt og socialt.


Herre Senior 2:

Her bliver du en del af en meget ung og talentfuld trup. Spillerne er hovedsagligt første- og anden års seniorspillere, som netop er ved at vende sig til seniorfodbold. Serie 3 holdet ligger aktuelt på en femteplads, men med tanken på truppens alder og potientiale er højere serierækker klart indenfor rækkevide. 

Som træner for vores Herre Senior 2 er der desuden rig mulighed for sparring med klubbens Sjællands-serietrænere og sportslige ledelse. Alle seniorhold træner i Vedbæk på nogle af danmarks smukkeste fodboldbaner, og spiller kampe på opvisningsbanen, som tidligere var hjemsted for herrelandsholdet. 


Til begge jobs forventer vi, at du: 

  • kan træne to ugentlige hverdage og deltage i ca. én kamp ugentligt
  • er mødestabil
  • er god til unge mennesker og kan sætte tydelige rammer
  • kommunikerer på en ordentlig og rolig måde


Vi tilbyder: 

  • løn efter aftale 
  • DBU’s C og B træneruddannelse
  • tøjpakke
  • kontingentfrihed, hvis du selv ønsker at spille i FC Rudersdal
  • et udviklende trænermiljø 

Er du interesseret – eller har spørgsmål, bedes du skrive til Anders Nim, sportslig leder i FC Rudersdal, på mail: an@fcrudersdal.dkTelefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.257.000 andre og opret dig hos Holdsport