FC Rudersdal ansætter ny børneudviklingstræner og bliver DBU certificeret børneklub

FC Rudersdal
10. jun. 2022

Det er med rigtig stor spænding og stolthed, at FC Rudersdal kan annoncere, at klubben har lavet sin hidtil største satsning på børnefodbolden.

Det har vi fordi, vi netop har lavet en halvtidsansættelse af Christoffer Stig Møller, klubbens nye børneudviklingstræner, som får ansvaret for piger og drenge i U4 til U12 aldersgrupperne. Samtidig har klubben været igennem en proces i foråret, hvor vi har arbejdet hen imod at blive DBU børneklub, hvilket vi med hjælp fra Christoffer netop har opnået, fortæller klubbens sportslige leder, Anders Nim. 

At være DBU børneklub indebærer, at klubben har en børnepolitik samt vedkender sig DBU’s børnesyn. Det betyder, at børnefodbolden prioriteres økonomisk og ressourcemæssigt, hvilket ansættelsen af en børneudviklingstræner understreger. FC Rudersdal er i øvrigt den blot syvende klub på Sjælland til at få den nye titel.

Om rollen som børneudviklingstræner og certificeringen som DBU Børneklub fortæller Christoffer; “Jeg er rigtig glad for at starte i FC Rudersdal, som er en klub i en rivende udvikling. Mit arbejde som børneudviklingstræner kommer i høj grad til at handle om at gøre vores gode forældre- og ungtrænere endnu bedre samt skabe sammenhæng i træningsindholdet på tværs af børneårgangene.

Derudover er klubbens nye status som DBU Børneklub et stort skulderklap til de mange frivillige trænere i klubben, der virkelig gør et godt stykke arbejde.”

Klubbens sportslige leder, Anders Nim, er også meget begejstret for tilgangen; Christoffer brænder for at udvikle vores spillere, trænere, hold og klubben som helhed. Han har et stort drive og ligger virkelig meget passion i sit arbejde med børnene. 

22-årige Christoffer har trænet fodbold siden han var 14 år gammel og været igennem DBU Talent ID-1 og afslutter UEFA B1 senere på måneden. Christoffer kommer til FC Rudersdal fra en lignende stilling i Virum-Sorgenfri BK.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her