Fantastiske sommerferieaktiviteter i AB

Akademisk Boldklub
4. aug. 2022

Traditionen tro, så afsluttes skolernes sommerferie med en masse sommerferieaktiviteter på AB's anlæg for en masse af kommunens børn. Aktiviteterne i AB er for skolebørn i 0.klasse-3.klasse.

Sommerferieaktiviteter er et tilbud fra Gladsaxe Kommune, hvor børn kan tilmelde sig forskellige aktiviteter for en uge af gangen. Aktiviteterne bliver tilbudt i samarbejde med de foreninger, der ligger i kommunen, og kan altså både være svømning, rollespil, teater eller boldspil.

I AB sørger vi derfor også for at børnene stiller bekendtskab med alle klubbens fire sportsgrene, og samtidig prøver flere boldlege. Det sociale er altså i centrum, og instruktørerne sørger for en masse sjove boldlege, stafetter, højt musik og en masse løb.

I løbet af ugen har der været håndbold, fodbold, cricket og vi har udviklet vores egne boldspil. Fredag har vi traditionen tro vores turneringsdag, hvor vi i forskellige hold kæmper, i de forskellige sportsgrene og flere til, om at vinde 1. pladsen.

Der er fuldt hus, og derfor også en fornøjelse at se børnene få brændt krudt af - både ude og inde.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner