Player_slider

Klubnyheder

FANTASTISK WEEKEND MED HJEMMEKAMPE
Borsholm Håndbold - 7. nov. 2021


Så er det blevet søndag aften og jeg må sige at det har været en forrygende weekend med fantastiske hjemmekampe i Nordkysthallen. Det har også været en fornøjelse at se alt vores nye spillertøj blive luftet og en stor tak skal lyde til vores nye sponsorer: GardinXperten, Drømmerejser, M Seals og Axelhus Bodega.


Lørdag d. 6. november mødte vores U11 Piger HØJ 2 og alle pigerne leverede en rigtig god indsats på banen og slog gæsterne 11-8. Det var også med stor opbakning fra alle vennerne fra U11 Drenge holdet som var mødt op for at støtte og heppe.


I dag søndag d. 7. november har vi spillet hele 4 kampe i hallen. Først mødte U11 Drengene rivalerne fra HK 73 Frederikssund og efter en tæt og særdeles velspillet kamp endte kampen lige med 11-11. 


Derefter måtte STG/Vallø kæmpe sig igennem 2 x 25 minutter mod vores U15 Drenge som på trods af manglende udskiftere spillede en fænomenal kamp, hvor de hele tiden var foran og viste overskud, samarbejde og vilje! De tog sejren hjem med 22-21!! Det forlyder også, at de 3 Vallø spillere der mødte frem efter kampen var fløjtet i gang kom direkte fra en 2. Divisions kamp og hvis det er rigtigt er der endnu større roser til vores drenge!!


U15 Piger A mødte Virum Sorgenfri og måtte efter en fantastisk holdindsats sende gæsterne hjem med et nederlag på 32-20. Kommentaren fra dommeren efter kampen var, at han forleden havde dømt en divisionskamp, hvor vi sagtens havde kunne spille op. Især vores kontraløb fungerede særdeles godt i denne kamp og deres målvogter kom til kort gang på gang.


Dagens sidste kamp var U15 Piger B mod CIK. Kampen var præget af rigtig godt sammenspil og succesfulde afslutninger mod mål fra alle på banen og det gav sig udslag i endnu en sejr til Borsholm - denne gang på 18-13.


Der var fantastisk opbakning fra tilskuerne i hallen og det er især skønt at se og opleve det sammenhold og fællesskab vi har mellem holdene i klubben fra store som små. Vi havde sågar tilskuere til nogle af kampene fra vores U7 Mix hold og U5/Trille Trolle, der næste ikke kan vente med selv at komme til at spille så gode kampe.


Selv dommerne fik ros direkte af spillere og tilskuere i hallen og det viser virkelig hvilke værdier vi samlet dyrker i klubben.


En stor tak skal lyde til alle spillere, trænere, dommere og frivillige for at skabe en fantastisk stemning i Nordkysthallen.


Mange hilsner


En STOLT håndbold formand // Tinie

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.284.000 andre og opret dig hos Holdsport