Fantastisk Frejlev Dag og fantastiske VERDENSMESTRE

St. Restrup IF
4. sep. 2022

Lørdag den 3. september gav vores dygtige unicyklister, der i juli var med til VM i Unicykling i Frankrig, opvisning til Festlig Frejlev Dag

RIF ønsker kæmpe stort tillykke med både Guldmedalje i gruppefreestyle med det danske landshold og de flotte individuelle VM-sølv- og bronzemedaljer.

Pigerne fik blomster og en verdensmester-t-shirt til minde af RIFs Hovedbestyrelse.

Guld - verdensmester i gruppefreestyle med landsholdet: Margrethe Buus, Gry Asferg, Fenja Kjær, Helene Kragelund, Josefine Faurby

Bronze - solofreestyle i aldersgruppen: Josefine Faurby

Sølv - Muni (kørsel i skov), begynder gruppen: Emma Ring

Sølv - Downhill, begynder gruppen: Emma Ring

Bronze - længdespring, 220 cm,  i aldersgruppen: Emma Ring


Derudover bød dagen på masser af hygge med mad og jazzmusik i Café RIF, boder af byens erhvervsdrivende, loppetorv, 40-års jubilæum i Skytteforeningen med gratis prøveskydning og både indvielse af Frejlevrunden og vores nye seje kunstværk i Frejlev af Frida Vium Stiil, som indeholder særlige kendetegn fra byen som fx vores smukke kirke, kastanjetræet, RIF og meget mere. Kom ned og se det ved Frejlevhallen.

Rådmand Jan Thaysen holdt fine taler og takkede de frivillige i Frejlev for at få så mange ting til at ske til glæde for mange i lokalområdet!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her