Endnu en ungdoms GOG'er til Sverige

GOG Håndbold
17. feb. 2022
<!-- wp:paragraph -->

Skrevet af Ophelia Munch, GOG Håndbold

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

GOG Håndbold fortsætter med at sende unge talenter ud i nye klubber, hvor endnu et ungdomstalent skifter fra GOG Håndbold til Sverige. Denne gang er det Mads Jacob Kragh Thomsen, som har skrevet under på en 2 årig kontrakt med Lugi.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17410,"width":492,"height":492,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Mads Jacob, som oprindeligt er fra Hinnerup i Østjylland, har gennem de sidste fire år været en del af samarbejdet mellem GOG og Skolerne i Oure, da han både har gået i 10 klasse på efterskolen og derefter taget 3 år på gymnasiet. Denne kombination af skole og håndbolden samlet et sted har også været en del af det, som har hjulpet Mads i retningen mod at blive en endnu bedre håndboldspillere, som han selv siger "Oure og GOG har været med til danne rammerne for et godt miljø, hvor man har kunne kombinere det sociale, skole og sporten."

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17411,"width":543,"height":368,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Når man spørger Mads, hvorfor valget faldt på lige netop Sverige og Lugi er det især træningsmiljøet, som han ser frem til "LUGI er en god klub med et godt træningsmiljø og en ung trup. Jeg ser det som et godt sted for min fortsatte udvikling". Muligheden for at opleve udlandet har samtidig været med til at trække Mads i retningen af Sverige "Jeg ser frem til en oplevelse i udlandet og forhåbentlig masser spilletid og ansvar."

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17412,"width":637,"height":425,"sizeSlug":"full","linkDestination":"none"} -->
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Efter at have spillet i snart fire år i den gule trøje ser Mads også tilbage på en god tid i GOG med gode minder. Men når han tænker tilbage på hans tid i GOG Håndbold, er der alligevel to øjeblikke , som skiller sig lidt ud fra de andre. "Tiden i GOG har bragt mange gode minder, men især to står særligt ud. Det gælder for u16 DM på efterskolen og debut for GOG liga."

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Vi i GOG håndbold og Skolerne i Oure ønsker Mads alt held og lykke med hans nye eventyr i Sverige og Lugi.

<!-- /wp:paragraph -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her