EN NY BASKETSÆSON STARTER

Jonstrup Basketball Klub
4. aug. 2022

Så tager vi snart fat på en ny sæson i Jonstrup Basketball Klub. Vi holder til i Østerhøjhallen, hvor vi træner og spiller og hvor vi har vores klublokale.
I den kommende sæson har vi til de yngste et mikromix hold for drenge og piger (4-6 år) og deres forældre. På pigesiden har vi hold til piger mellem 7 og 10 år (U9 og U11) og på drengesiden hold til drenge mellem 7 og 16 år (U9 – U17). Herudover har vi et herrehold som spiller i 3. division og et damehold, som i denne sæson skal prøve kræfter med 1. division. Derudover har klubben også hold til voksne der blot vil dyrke motionsbasket eller fitnessbasket. Du er altid velkommen til at komme og prøvetræne i et par uger og se om basketball er noget for dig!
Du kan læse mere om klubben og træningstider på holdets hjemmeside www.Jonstrupbasket.dk  eller besøge vores facebookside Jonstrup Basketball Klub. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte den relevante træner angivet på hjemmesiden eller skrive til Formand Flemming

Clausen: Flemming.clausen@youmail.dk

JONSTRUP BASKETBALL KLUB – UDVIKLING GENNEM DET GODE FÆLLESSKAB

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner