En KÆMPE stor tak til Keld Jakobsen for de mange års scrapbøger

Kirke Helsinge Idrætsforening
5. feb. 2023

Få kender KHI's historie så godt som Keld Jakobsen. I ca. 44 år (ja, du læste rigtigt - 44!!) har han skimmet dagens og ugens lokalaviser for at klippe alt ud om KHI og samlet det i scrapbøger. Først var det for sin egen fornøjelses skyld - men senere blev det gjort for klubben for at lave årlige scrapbøger om klubbens aktiviteter og sportslige resultater.

Disse scrapbøger står i klubhuset, hvor man fx i udgaven fra 1996, hvor klubben havde 50-års jubilæum, kan se et billede af Keld selv i aktion i fodboldkampen mod "Stjerneholdet", der bestod af tidligere landsholdsspillere, bl.a. Ronnie Ekelund. Kampen blev spillet lørdag i sportsugen i 1996, hvor KHI måtte se sig slået med 14-4 efter en ellers flot indsats.

Der skal fra klubbens side lyde en KÆMPE stor tak  til Keld for hans utrættelige og helt ekstraordinære indsats med i så mange år trofast  at have holdt styr på og bevaret KHI's historie til glæde og gavn for alle, der måtte have interesse i at "bladre i historien" - hvilket stærkt kan anbefales.

Stafetten er nu givet videre til Dan Hansen, der overtager denne opgave.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her