En ildsjæl takker af - FC Rudersdal får ny bestyrelsesformand

FC Rudersdal
23. mar. 2023

Onsdag aften havde FC Rudersdal ordinær generalforsamling. Mødet markerede samtidig enden på Lars Neumanns formandskab i FC Rudersdal. Lars Neumann blev valgt som formand tilbage i 2016, da Boldklubben Søllerød Vedbæk blev opløst og genopstod som BSV af 2016. Lars Neumann var først og fremmest en helt central figur i gendannelsen af klubben og sidenhen i sammenlægningen med Rudersdal BK, som blev til det nuværende FC Rudersdal.

I sine syv år som formand, har Lars Neumann været primus motor for at genrejse klubben fra en truende konkurs til, hvor vi er i dag.

I en tid med Corona, økonomiske udfordinger og en nødvendig sammenlægning, har Lars været en yderst ansvarlig formand, som med stor dygtighed, ro og ordentlighed, har medvirket til at gøre FC Rudersdal til en af regionens mest velfungerende foreninger.

Som afrunding på generalforsamlingen modtog Lars en stor gavekurv til stående klapsalver fra de fremmødte.

Lars takkede efterfølgende for de syv år på posten: “Det har været en stor fornøjelse at være med til at sætte retningen for FC Rudersdal og få klubben på ret køl igen. Jeg finder stor fornøjelse i at se klubbens mange børn og unge træne - og vide, at vi har været med til at

skabe et stærkt fælleskab for dem. Jeg efterlader klubbens bestyrelse på et tidspunkt, hvor det går rigtig godt i klubben, og hvor vi har en meget stærk ledelse og bestyrelse til at forsætte arbejdet”.

Ny formand for FC Rudersdal blev Søren Holm, som tidligere har været formand for Rudersdal BK og i de seneste år har været næstformand i FC Rudersdal.

Foruden Lars, er Uffe Kemnitz, Kasper Kemp og Jacob Nedergaard også trådt ud af klubbens bestyrelse. En kæmpe tak for indsatsen til dem! De bliver erstattet af Christian Beckman, Jacob Dreyer, Frederik Krause, Jacob Kruse og Kenneth Romanski.

Michael Gravgaard, Henrik Ehlers, Thor Palmhøj, Charlotte Nerup, Anders Møller, Peter Hjort-Ejlertsen, Lars Møller Christensen, og Søren Holm forsætter alle.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her