Player_slider

Klubnyheder

En hyldest til HEIs fodboldskoletrænere
HEI Fodboldafdeling - 29. jun. 2021

Tirsdag formiddag startede endnu en smuk dag på HEIs fodboldskole. Solen bagede ned over de nyslåede græsplæner, og smil hos alle involverede var ikke til at tage fejl af.


For traditionen tro, når det gælder fodboldskole - både i HEI, men også i de andre klubber på tværs af landet - var hundredevis af børn mødt op, lige såvel som de trænere, der er ansvarlige for børnene. Og det er netop trænerne, som Anders Vind er taknemlig for.


"Når man kan se, hvor glade drengene og pigerne bliver for at være herude, bliver man jo rørt. At se dem tage trænerne til sig, er fantastisk, og de 25 trænere, der er herude, er sindssygt dygtige og laver et kæmpe stykke arbejde, og jeg får utroligt mange sms'er fra forældre om, at deres børn har haft en god dag," fortæller Anders Vind, som er, som han selv kalder det, skoleleder for fodboldskolen.


"Det arbejde, trænerne ligger for dagen, og det ansvar, de tager, er lige til at blive rørt af. Det gør, at jeg nærmest ingenting skal lave herude, selvom jeg selvfølgelig også træner et hold," afslutter skolelederen, som var tydeligt påvirket af det sentimentale aspekt i sammenholdet til fodboldskolen.


"Når jeg kommer hjem fra fodboldskolen, er jeg i godt humør"


Tager man så fat i en af de mindre rutinerede kræfter blandt trænerstaben, er samme entusiasme intakt - i hvert fald, hvis man spørger Emil Friis, som er fodboldskoletræner for første gang.


"Selvom jeg kun har været herude en dag, har det været enormt fedt, selvom det har været lidt hårdt at få de små til at holde fokus hele dagen, men generelt er det sjovt at komme ud og spille bold og hygge om børnene," fortæller Emil Friis, der i øvrigt også er fast inventar på HEIs seniorherrehold, som uddyber, hvor fedt det er at være fodboldskoletræner:


"Jeg kan virkelig mærke, at jeg gør en forskel. Vi er med til at ændre børnenes humør og give dem et smil på læben, og det er vildt fedt. Når jeg kommer hjem fra fodboldskolen, er jeg i godt humør, for jeg kan mærke, at det har været en god dag," afslutter Friis.


Fodboldskolen startede i går og fortsætter ugen ud med afslutning på fredag.


Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.237.000 andre og opret dig hos Holdsport