EmCare Sundhed vil være med til at udvikle drengehåndbolden i Esbjerg

SGI-Håndbold Esbjerg
11. sep. 2023

EmCare Sundhed vil være med til at udvikle drengehåndbolden i Esbjerg!

Sæsonen 23/24 er for U19 drengene ved at være rigtig godt i gang. Efter en hård opstart med en masse træning, en super træningslejr i Skærbæk Centreret, et godt stævne i Ribe og en succesfuld kvalifikation til 1.division er kroppene godt brugte. Man skulle tro det betød mange skader, men der er en væsentlig ting som gør en betydelig forskel denne sæson. Det er nemlig EmCare Sundhed, der har været med hele vejen i opstarten og det fortsætter de med resten af sæsonen. En ny samarbejdsaftale skal skabe bedre betingelser for U19-drengene i klubfællesskabet Team Esbjerg-SGI. En fysioterapeut ved EmCare Sundhed bliver tilknyttet holdet til en træning en gang om ugen. Det er en fysioterapeut, der i den grad har forståelse og tilknytning til håndbold på den øverste hylde. Når drengene kommer og ser Ribe-Esbjerg HH spille, kan de nemlig også se deres nye fysioterapeut løbe rundt. På midten af banen er nemlig der, hvor Marcus Mørk har sin primære funktion som håndboldspiller. Nu får han også mulighed for at bruge sin færdiggjorte fysioterapeutuddannelse i løbet af ugen hos EmCare Sundhed, når han ikke selv er på banen. Og det er U19-drengene i Esbjerg meget begejstret for!

At sidde udenfor håndboldbanen som ung er aldrig sjovt. Det er derfor et meget positivt skridt for drengehåndbolden i Esbjerg, der med samarbejdsaftalen ved EmCare Sundhed kan sikre en hurtig og god behandlingsproces i hallen og på deres moderne klinik, når de små og større skader opstår. Det vil de gøre i takt med, at spillerne bliver ældre og mere fysiske og derfor er det vigtigt for drengene at have dygtige folk til at kigge på deres skade, når de opstår. Det får vi hos EmCare Sundhed og Marcus Mørk. U19-drengene i Team Esbjerg-SGI er glade for at have jer med på sidelinjen!

SGI-Håndbold, Esbjerg

Team Esbjerg HK

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her