EcoTrail i Hareskoven med start og slut i AB

Akademisk Boldklub
2. feb. 2023

Efter en utrolig regnfuld start på 2023, så håber og tror vi på at der er langt bedre vejrmæssige tider forude. Det betyder også, at man kan begynde træningen udendørs, hvis man har ikke har været så motiveret hidtil. I den forbindelse vil vi gerne invitere alle medlemmer til EcoTrail Copenhagen i Hareskoven søndag d. 23. april.

EcoTrail er lige så grønt som AB’s farver, og er et unikt trailløb, som for første gang kommer til Danmark. Der er 10 km, 20 km, 45 km, og 80 km ruter. Alle niveauer er velkomne, og vi opfordrer alle til at komme ud og nyde den smukke rute gennem Hareskoven, som EcoTrail har planlagt.

Der er internationale langdistance løbere, men også dem som stadig skal træne hårdt for at gennemføre 10 km. Der er med andre ord plads til alle, som gerne vil nyde de smukke ruter i skoven, og samtidig få pulsen op.


Se meget mere på www.copenhagen.ecotrail.com/dk


Løbet starter og slutter i AB, og der vil være 4-600 deltagere i denne internationale begivenhed, som for første gang afholdes i Danmark.


Alle medlemmer af AB har fået tilsendt en særlig mail indeholdende en rabatkode, så de får 15% i rabat på tilmeldingen til EcoTrail Copenhagen.

Vi glæder os til at være en del af dette grønne event!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her