DUS-minton

St. Restrup IF
10. aug. 2022

Mange børn fra DUSSEN har prøvet kræfter med badminton i sommerferien. Et stærkt samarbejde mellem Frejlev Skole og St. Restrup Idrætsforening gjorde det muligt at tilbyde børnene i DUSSEN at spille badminton under kyndig vejledning af vores træner, Frederik Bjergen. Der var virkelig mange børn i hallen, så det var godt at ungdomsspilleren Jeppe Eduardsen sprang til og hjalp Frederik. Det blev til 4 dage i uge 26 og 2 dage i denne uge.


Hvis du har lyst til at fortsætte med at spille badminton, så er der mulighed for det hver lørdag til miniton, hvor Cathrine Harbo er træner. Vi starter op allerede nu på lørdag d. 13.august kl. 10-11.00.

Tag far eller mor med, fordi de får nemlig også en rolle til miniton. I timen lige efter miniton er der frit spil, så hvis der stadig er kræfter er det muligt at spille mere. Vi har ketcher og bolde, så tag træningstøj på og indendørs skoene med. Læs mere på hjemmesiden og tilmelding via Holdsport.

Tak til personalet i Frejlev Skole for at få DUS-minton til at lykkedes – fordi vi synes det har været en succes. Vi ses i hallen

RIF Badminton

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner