Divisionshåndbolden er tilbage i Aarup BK Håndbold

Aarup BK Håndbold
6. sep. 2022

Det er efterhånden ved at være mange år siden der blev fløjtet op til divisionshåndbold i Aarup, men det bliver der i slutningen af september ændret på. Herrernes flotte sidste sæson er blevet belønnet med en oprykning til 3. Division, hvilket er en kulmination på flere års arbejde og genopbygning af herreafdelingen i klubben.


I 3. Division skal herrerne udover dygtige fynske hold også møde jyske klubber. En udfordring som cheftræner Oliver Flöche udtaler følgende om:

”Der er ingen tvivl om, at niveauet lige bliver et nøk højere, og vi må også erkende, at vi går ind til kampene som undertippede, især med henblik på at vi ikke er helt forberedte lige nu, men det er en udfordring, som truppen er klar på, og vi skal nok være klar, når det gælder. Det er altid sjovere at kunne overraske, og det må man sige, at vi får mulighed for i 3. Division. Alle mine spillere vil tage en tørn for sidemakkeren, og det er før set, at et stærkt fællesskab kan skabe resultater, så jeg tror på, at vi kan overleve i 3. Division”.


Herrernes kampprogram kommer inden længe, hvor der så bliver god mulighed for at få sat krydser i kalenderen.

Der vil i den nærmeste fremtid blive præsenteret yderligere spændende nyheder, så hold øje her på siden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her