Dennis vender retur

Team Børn, Unge & Sorg
24. mar. 2023

Kære Alle,


Først og fremmest vil jeg gerne sige jer alle tak for den forståelse I har udvist mig i denne. lidt svære tid. Tak for dem der har sendt blomster, kurve med mere, samt de varme og hjertelige beskeder jeg har modtaget. De varmer helt ind i hjertet.

Jeg er 110% åben om dette, så man gerne spørge til det. Jeg har desværre, fordi jeg lider en smule angst udviklet en meget kraftig stress reaktion. Som desværre gjorde, at jeg op til flere gange er faldet om. Jeg har sammen med psykologen ikke arbejdet i - hvorfor det kom - men har arbejdet i hvordan jeg kommer videre. Da dette er sket pga. angst - så skal jeg så hurtigt som muligt retur igen. Derfor! Starter jeg igen på mandag. 

Jeg ved godt jeg efter at have været væk i en måned nu, har lidt hængepartier - Dem indhente vi inden for de næste 14 dage!

Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at takke Anders Olsson, Marianne Heller, Claus Fahrendorff og kaptajnerne for at udvise en sublim indsats mens jeg har været væk. 

Klistermærker!

I næste uge vil jeres kaptajner modtage de formøse klistermærker og i næste uge, så virker linket inde på jeres betternow profil. Prisen for et klistermærke er 250,- prisen er uden moms og der skal IKKE tilskrives moms. 

Jeres kaptajner bliver på mandag grundigt informeret om, hvordan dette fungere. Så er der spørgsmål til dette, så ret da henvendelse til jeres kaptajner. 

Northside og Tinderbox.

De holder fast i, at vi kan få en fribillet, som alle andre frivillige, derfor har vi i Team BUS - takket nej til at være hjælpere. Hvis nogen gerne vil have en fribillet og dermed være hjælper på disse to festivaller - så formidler vi gerne kontakten videre. 

Jeg vil ønske jer alle en god weekend. 

De Kærligste Hilsner
Dennis Marquardt 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her